Солодкий шепіт задоволення …
APRICOT WHISPER PEONY & ALMOND BY FANTASY COMMUNITY PERFUMES
Недавно познайомилася з парфумами FCP ...і мені мало слів, щоб описати всі емоції.
Я дуже вибаглива в парфумах, мені луде важко підібрати саме мої, такі, щоб зразу сподобались.
А ці парфуми мене вразили настільки, що я від них просто в захваті.
Для себе я обрала Apricot whisper peony& almond. Мене зацікавила їхня досить незвична піраміда, і було дуже цікаво відчути такий аромат.
І я ним просто вражена. Це сам е той запах, в який я закохалася з першої хвилини. Аромат тепла, затишку, незабутнього відпочинку і солодкого задоволення. Він захоплює, зачаровує, підносить...і ти просто тонеш в ніжності і захваті.
Верхні ноти: нектарин, горіхи, 🍭
Середні ноти: абрикоси з вершками, ваніль і 🍋
Базові ноти: тютюн, папірус, сосна, ветивер.
Для мене досить незвично були саме базові ноти, тому дуже захотілося відчути саме такий аромат. І я навіть не думала, що він мені настільки сподобається.
Спочатку чітко відчувається соковитий нектарин і солодкі цукерки. Цей солодко-фруктовий запах точно сподобається всім.
Через деякий час я чітко відчуваю запах ванільно- лимонного тарту. Запах ніжний і дуже смачний.
А потім відбувається справжня магія...від цього запаху я просто шаленію.
В дію вступають базові ноти. Саме вони надають цим парфумам глибини, елегантності. Такого аромату я не чула раніше ніде...він унікальний. Легкий димний шлейф надає таємничості. Я чітко відчуваю запах сторінок новоЇ книги чи глянцевих журналів, а ще запах шкіряного одягу ( я не знаю чому, бо в складі такого компоненту нема). І в поєднанні все разом дає неймовірний і незабутній аромат.
Висновок: ці парфуми мене вразили сильно. Це виявився максимально ідеальний запах для мене ( на тілі він, до речі, розкривається не так, як нюхати з пляшки). Він несе в собі таємничість і загадку. Це аромат стильної і виваженої жінки. З ним комфортно і він не бентежить.
А стійкість тут просто феноменальна. Я ці парфуми на собі відчуваю цілий день. Не всі парфуми люксових відомих брендів можуть похвалитися такою стійкістю.
І я точно знаю, що цей запах буде в мене на повторі❤️
Коментарі (0)