Як обрати свій набір серед різноманіття: гель для душу та лосьон для тіла Joko Blend
Мій гід по вибору ідеальної пари для вас 💚
Вітаю! Бренд Joko Blend випустив три лінійки парфумованих засобів, які на момент замовлення включали в себе гель для душу + лосьон для тіла, а зараз ще і крем для рук. Основна відмінність засобів - аромат, оскільки це парфумована серія.
Сьогодні розпишу про кожний засіб, сподіваюсь вам це допоможе зробити власний ідеальний вибір.
Парфумований гель для душу Joko Blend
- Гелі максимально приємні у використанні, аромат насичений і наповнює всю кімнату.
- Чудово піниться.
- Має легкий відтінок, відповідаючи дизайну лінійки.
- Ніжно, але ретельно очищує шкіру. Після засобу немає відчуття стягнутості чи сухості.
- Окрім того, гелі для душу не викликають висипів, які притаманні моїй шкірі на спині. Дерматолог рекомендував використовувати не агресивні гелі, і ці можу віднести до цієї категорії товарів.
Парфумований лосьйон для тіла Joko Blend
- Лосьон має дуже легку текстуру, він не густий.
- Не варто з першого разу захоплюватись і набирати багато засобу, він хоч і легкий, але його потрібно дуже небагато, щоб рівномірно і в достатній кількості нанести на тіло.
- Лосьон дуже швидко всотується в шкіру, не залишаючи липкості.
- Окрім приємного аромату лосьон чудово зволожує і пом'якшує шкіру. Шкіра після такого комплексу заходів максимально бархатиста, тому я в захваті від цієї комбінації.
- А от чого не варто робити - наносити його на подразнення. Один раз використал а після депіляції - дуже сильно щипало.
Лінійка Joko Blend Spicy Vetiver
Joko Blend Spicy Vetiver - це мій фаворит 💚Я звісно завжди надавала перевагу чаю саме з бергамотом, але навіть не думала, що він буде подобатись в різних наповненнях. У мене вже є аромадифузор з бергамотом, і коли відчула це аромат почала тестувати його найпершим.
Піраміда аромату Spicy Vetiver:
- Верхні ноти: імбир, бергамот
- Ноти серця: зелен ий чай, троянда, бензоїн
- Базові ноти: деревина, пачулі, ветивер
Парфумований гель для душу Joko Blend Spicy Vetiver
Для мене це трошки мускусний, пряний аромат, теплий зігріваючий. Цей запах поєднує свіжість і пряність із заспокійливою глибиною природи і теплих ноток деревини.
Парфумований лосьйон для тіла Joko Blend Spicy Vetiver
Після гелю використовую парфумований лосьон тієї ж серії, так аромат зберігається на тілі довше. Мене цей аромат дуже розслабляє, тому максимально приємно наносити його в кінці тяжкого дня 💚
Joko Blend Vanilla Blossom
Joko Blend Vanilla Blossom - другий по моїм вподобанням аромат, який трошки уступає Spicy Vetiver 💗 Хоча насправді їх доволі складно порівнювати, оскільки по темпераменту це абсолютно різні аромати. Vanilla Blossom - більш легкий, ігривий, невимушений.
Піраміда аромату Vanilla Blossom:
- Верхні ноти: ваніль, кокос
- Ноти серця: кашемірове дерево, боби тонка
- Базові ноти: мускус, солодка амбра, сандалове дерево
Парфумований гель для душу Joko Blend Vanilla Blossom
Аромат цей не домінантний, він не залишає яскравий шлейф. Для мене це літній легкий аромат, коли не хочеться теплих задушливих ноток.
Парфумований лосьйон для тіла Joko Blend Vanilla Blossom
Аналогічна ситуація з лосьоном. В ньому немає переважаючої нотки кокосу, це швидше легка ваніль, і трошки легкий акцент кокосової глибини.
Joko Blend Oud Rosewood
Joko Blend Oud Rosewood - особисто мені сподобався найменше, серед інших, хоча якби я взяла тільки його, то не засмутилась би. Просто в порівнянні трошки програє іншим. Це поєднання пряності і солодкості з пікантною ноткою перцю 💜
Піраміда аромату Oud Rosewood:
- Верхні ноти: перець, трояда, шафран
- Ноти серця: дерево уд, пачулі, карамель
- Базові ноти: ваніль, суха амбра
Парфумований гель для душу Joko Blend Oud Rosewood
Аромат по насичесності між зеленою і рожевою серією. Oud Rosewood має акцентні нотки, які і підкреслюють яскравість аромату. Не можу виділити домінантний аромат, і таке поєднанання особисто для мене ні на що не схоже.
Парфумований лосьйон для тіла Joko Blend Oud Rosewood
Аромат тримається довго і асоціюється з дороим парфумом, для мене це теплий аромат осіннього вечора з чашкою гарячого чаю і випічкою. Затишок, комфорт і насолода в моменті.
Висновки
Це дуже крута новинка - лінійка від Joko Blend. Окрім того, що це парфумована серія зі своїми особливостями, де кожен може знайти свій аромат, це ще й дуже класний догляд за шкірою. 💚 Однозначно рекомендую, головне правильно обрати свій аромат!
Коментарі (0)