Mandarinka

Як обрати свій набір серед різноманіття: гель для душу та лосьон для тіла Joko Blend

Як обрати свій набір серед різноманіття: гель для душу та лосьон для тіла Joko Blend

Вітаю! Бренд Joko Blend випустив три лінійки парфумованих засобів, які на момент замовлення включали в себе гель для душу + лосьон для тіла, а зараз ще і крем для рук. Основна відмінність засобів - аромат, оскільки це парфумована серія.

Сьогодні розпишу про кожний засіб, сподіваюсь вам це допоможе зробити власний ідеальний вибір.

• Гелі максимально приємні у використанні, аромат насичений і наповнює всю кімнату.
  • Чудово піниться.
  • Має легкий відтінок, відповідаючи дизайну лінійки.
  • Ніжно, але ретельно очищує шкіру. Після засобу немає відчуття стягнутості чи сухості.
  • Окрім того, гелі для душу не викликають висипів, які притаманні моїй шкірі на спині. Дерматолог рекомендував використовувати не агресивні гелі, і ці можу віднести до цієї категорії товарів.
  • Лосьон має дуже легку текстуру, він не густий.
  • Не варто з першого разу захоплюватись і набирати багато засобу, він хоч і легкий, але його потрібно дуже небагато, щоб рівномірно і в достатній кількості нанести на тіло.
  • Лосьон дуже швидко всотується в шкіру, не залишаючи липкості.
  • Окрім приємного аромату лосьон чудово зволожує і пом'якшує шкіру. Шкіра після такого комплексу заходів максимально бархатиста, тому я в захваті від цієї комбінації.
  • А от чого не варто робити - наносити його на подразнення. Один раз використала після депіляції - дуже сильно щипало.

Joko Blend Spicy Vetiver - це мій фаворит 💚Я звісно завжди надавала перевагу чаю саме з бергамотом, але навіть не думала, що він буде подобатись в різних наповненнях. У мене вже є аромадифузор з бергамотом, і коли відчула це аромат почала тестувати його найпершим.

Піраміда аромату Spicy Vetiver:

• Верхні ноти: імбир, бергамот
  • Ноти серця: зелений чай, троянда, бензоїн
  • Базові ноти: деревина, пачулі, ветивер

Для мене це трошки мускусний, пряний аромат, теплий зігріваючий. Цей запах поєднує свіжість і пряність із заспокійливою глибиною природи і теплих ноток деревини.

Після гелю використовую парфумований лосьон тієї ж серії, так аромат зберігається на тілі довше. Мене цей аромат дуже розслабляє, тому максимально приємно наносити його в кінці тяжкого дня 💚

Joko Blend Vanilla Blossom - другий по моїм вподобанням аромат, який трошки уступає Spicy Vetiver 💗 Хоча насправді їх доволі складно порівнювати, оскільки по темпераменту це абсолютно різні аромати. Vanilla Blossom - більш легкий, ігривий, невимушений.

Піраміда аромату Vanilla Blossom:

• Верхні ноти: ваніль, кокос
  • Ноти серця: кашемірове дерево, боби тонка
  • Базові ноти: мускус, солодка амбра, сандалове дерево

Аромат цей не домінантний, він не залишає яскравий шлейф. Для мене це літній легкий аромат, коли не хочеться теплих задушливих ноток.

Аналогічна ситуація з лосьоном. В ньому немає переважаючої нотки кокосу, це швидше легка ваніль, і трошки легкий акцент кокосової глибини.

Joko Blend Oud Rosewood - особисто мені сподобався найменше, серед інших, хоча якби я взяла тільки його, то не засмутилась би. Просто в порівнянні трошки програє іншим. Це поєднання пряності і солодкості з пікантною ноткою перцю 💜

Піраміда аромату Oud Rosewood:

• Верхні ноти: перець, трояда, шафран
  • Ноти серця: дерево уд, пачулі, карамель
  • Базові ноти: ваніль, суха амбра

Аромат по насичесності між зеленою і рожевою серією. Oud Rosewood має акцентні нотки, які і підкреслюють яскравість аромату. Не можу виділити домінантний аромат, і таке поєднанання особисто для мене ні на що не схоже.

Аромат тримається довго і асоціюється з дороим парфумом, для мене це теплий аромат осіннього вечора з чашкою гарячого чаю і випічкою. Затишок, комфорт і насолода в моменті.

Це дуже крута новинка - лінійка від Joko Blend. Окрім того, що це парфумована серія зі своїми особливостями, де кожен може знайти свій аромат, це ще й дуже класний догляд за шкірою. 💚 Однозначно рекомендую, головне правильно обрати свій аромат!

25 листопада, 2024
Mandarinka
25 листопада, 2024