Helen_s

Як таке можливо? Шокуюча новинка від L’Oréal Professionnel

Коротко про моє волосся: довге, фарбоване в блонд (в домашніх умовах), шкіра голови нормальна, періодично схильна до жирності, кінчики сухі, ламкі.

До вибору шампуню я відношусь досить серйозно, так як в мене часто буває лупа та свербіж, якщо засіб пересушує або навпаки погано промиває шкіру голови. Тому я завжди в пошуках якісного шампуню, який мені не зашкодить.

Перші враження про ці засоби🤩

Наносила спочатку пре шампунь по всій довжині, він майже не піниться та гарно пахне, призначений захистити волосся від негативного впливу жорсткої води, далі поверх пре шампуню наносила вже звичайний шампунь, в нього консистенція більш густа та для того щоб промити шкіру голови достатньо було взяти зовсім трішки засобу.

Промивала волосся два рази.

Шампунь класно промив мою жирну шкіру голови не викликавши ніяких неприємних відчуттів.

Олійку я наносила на вологе волосся та далі висушувала феном. Прасками для вирівнювання волосся не користуюсь.

В комплексі ці засоби мені дуже сподобались, так як волосся після використання стало супер мʼякеньке, зволожене, розсипчасте та менш сплутане.

Мій блонд за час використання не пожовтів, що мене дуже порадувало. Олійка просто неймовірна- волосся на дотик наче шовк.

Обов’язково замовлю собі повнорозмірні продукти, так як моєму типу волоссю вони підійшли на всі 100%.

Волосся живе, не обтяжене та виглядає здоровим.

Додаю фото, щоб ви могли оцінити мої результати 😍

Дякую L’Oréal Professionnel за такі класні новинки!

Рекомендую спробувати!

Бажаю всім здорового блискучого волосся та гарного настрою🫶🏼

23 листопада, 2024