ksnklb

М'яке та об'ємне волосся

М'яке та об'ємне волосся

Нещодавно на моїй поличці з шампунями з'явився новий житель) і напевно, візуально він найкрасивіший) Ви лише подивіться на цей дизайн: мінімалістичний та водночас цікавий) так, здається що тут такого, коричневий пластик) та пляшечка у формі колби вже додає родзинки)) і це при тому, що у мене менша пляшечка, об'ємом 100мл, і навіть вона дуже мила. Кришечка фліп-топ.
Консистенція шампуню середньої густини, прозора, трішки перламутрова, загалом як у звичайних шампунів. Піниться він добре, утворює дрібну піну, що дозволяє промити усю голову, я промиваю двічі. Змивається також нормально.
Аромат нагадує парфуми з таким свіжим, рослинно-фруктовим ароматом, на мою думку, він приємний) на волоссі залишається свіжою віддушкою.
Я пробувала цей шампунь і з маскою, і без, на фото волосся помите лише ним без масок та олійок. Так, по довжині волосся видно, що хочеться маски чи бальзаму для візуальної гладкості, хоча воно не сплутане та м'яке. Та основна робота шампуню – це добре вимити волосся, а з цим він впорався чудово. Скажу більше, з цим засобом, корені волосся мають гарний об'єм, та при цьому м'якенькі на дотик, мені так сподобався цей ефект, що я навіть сфотографувала. Шампунь не відтермінував час миття голови.
З цікавого, у складі є м'які ПАР, олія аргани, гліцерин, гідролізовані протеїни пшениці, молочна кислота, лимонна кислота, консерванти, ароматизатори.

М'яке та об'ємне волосся
М'яке та об'ємне волосся
М'яке та об'ємне волосся
М'яке та об'ємне волосся