Антистрес не словом, а ді лом
Bisheffect Кристалічний концентрат для ванни "Антистрес"
Коли я почитала про користь мінералу бішофіт - я стала впевненою на мільйон відсотків, що це саме те, що мені потрібно!
Саме так і почалося моє знайомство з продукцією Бішофіт Полтавський!
То що ж за «бішофіт» і чому він полтавський?
По-перше, бішофіт - це мінерал, котрий містить в собі хлорид магнію, кальцій, калій, сульфати та купу інших корисних речовин! А вже Бішофіт Полтавський - це родовище бішофіту на Полтавщині, що й став основою всієї магнієвої продукції цього бренду!
В ці нелегкі часи всім нам потрібен магній, аби відновити ресурс організму в умовах хронічного стресу… що я і роблю завдяки концентрату для ванни Антистрес з ефірною олією лимону та лаванди.
Склад цього концентрату абсолютно натуральний. Кристали магнію добре проникають в шкіру, надаючи свій протизапальний, знеболюючий та регенеративний ефект. Ефірна олія лимону надає приємного аромату і прекрасно тонізує шкіру. Ефірна олія лаванди відмінно розслабляє нервову систему.
Мало того, що такі ванни чудово заспокоюють нервову систему та налагоджують мій сон, так ще й лікують мої не найздоровіші кістки! Мій уже наявний варикоз, звичайно, не вилікувати концентратом, але засіб є чудовою профілактикою цьому захворюванню.
На ванну я використовую 100-150 мл концентрату. Водичка після нього стає приємного кольору та має розслабляючий аромат лаванди та лимону. Після першого використання я завалилася в сплячку, наче сурок, вже через пів години після того, як прийняла таку антистрес-ванну. Ну ідеально ж!
Коментарі (0)