Олександра

Golden Shine - зміцнювач-новинка від Frenchi

Спочатку зняла попередній зміцнювач, який був чорного кольору. Також від Frenchi. Свою функцію на першому етапі після гель лаку чорний зміцнювач виконав, тому що пошкодження були дійсно суттєві, а чорний колір ефективно замаскував та забезпечив відновлення на першому етапі.

Один ніготь все таки зламався, але я очікувала що буде більше. На правій робочій руці. На лівій нігтики стали відчутно міцніше. На це є об'єктивні причини:

- підготовку до манікюру проводить більш вправна права рука;

- ліва рука приймає менше участь у хатній роботі.

Мої правила та спостереження при нанесенні Френчі Золотий Блиск:

- засіб дійсно сохне досить швидко, проте я даю можливість просохнути біля 5 хвилин, а можете і більше. Якщо почати мити посуд через 2 хвилини після нанесення - Frenchi Золотий блиск стане тмяним, а якщо добре просохне - то дійсно буде блискучий і красивый;

- засіб добре тримається навіть 10 днів, проте я знімаю та знову наношу кожні 4-5 днів, щоби відкоригувати утворення та кутикулу;

- застосовую разом з олією для кутикули. Хочу ще взяти сироватку зволожуючу, так як кутикула дуже суха і потребує постійного зволоження;

- не наношу більше ніж 2 шари тому, що сохнути буде довго і засіб буде лягати нерівномірно

Все більше стаю прихильником "голого манікюру"

Бажаю всім здорових нігтиків та кутикули 🙏