alena.rosee

Легендарний Скраб у новому форматі | Joko Blend

Можливо мало хто знає чи пам’ятає про те що, бренд Joko Blend колись починали саме з кавових скрабів , ще тоді , роки назад, я купляла ці скраби в пакетах і користувалась із задоволенням , бо це дійсно легендарний для бренду продукт, а з тих кавових що пробувала у інших марок - від Джоко досі для мене найкращі . ☕️

Який з 4 обрала фаворитом , читайте далі✨

☕️Пакування : скраби продаються в лаконічних чорних баночках , де відрізняється колір надпису під «смак» продукту , кришечка закручується , є пластикова мембрана. Засіб зручно відкриваються в душі мокрими руками ))

☕️Консистенція : Ці скраби на кавовій основі з додаванням різноманітних поживних олій та солі, у кожному виді скрабу змінюється олія , але при цьому кожен з чотирьох скрабів залишається однаково ефективним.

Крупинки засобу ефективно масажують шкіру, не подразнюючи її, а масла додають м’якості та еластичності.

☕️

Скраб змивається теплою водою не залишаючи жирної плівки чи масності, при цьому шкіра залишається злегка зволоженою та дуже ароматною. ✨

Мелені зерна арабіки з додаванням натуральних олій та дрібки морської солі - це дійсно розкішна суміш для краси вашої шкіри, це не тільки додаткове очищення, а і стимуляція кровообігу, зменшення целюліту, додатковий тонус для шкіри тіла . ✨

Використання цього продукту нагадує дійсно розслабляючий кавовий спа масаж ☺️

☕️Запах: цей скраб має оригінальний аромат кави з дрібкою какао . Він нереально смачний.😋

Це дійсно кавове тістечко або кавовий пиріг.☺️

Хоч мені подобаються і всі смаки скрабів, але авжеж є і фаворити, і цей скраб мені по аромату подобається найбільше, бо тут чиста кава з солодинкою без фруктових домішок.

🌿Активні компоненти:

Кавові зерна арабіки, оливкова олія, Олія мигдалю, олія какао та вітамін Е.

🍒Запах: Цей аромат також у моїх фаворитах і він просто неймовірно передає вишневий настрій.

Це не вишневі парфуми чи аналоги на якісь відомі аромати по типу ТФ, тут запах саме свіжої вишні та вишневої кісточки.

Авжеж аромат кави відчувається ,але фруктовий запах достатньо інтенсивний і нагадує ягодні десерти .

🌿Активні компоненти:

Кавові зерна арабіки, оливкова олія, Олія мигдалю, олія шипшини та вітамін Е.

🥥Запах: Я не палка шанувальниця кокосових віддушок в косметиці, але цей аромат кокосу мені довподоби.

Він не пахне як синтетичні кокосові запахи, а нагадує справжній кокосовий горіх, аромат в міру солодкий та досить помірний, в тендемі з кавою звучить теплим горіховим огортаючим ароматом , як солоденькі Рафаелки.

🌿Активні компоненти :

Кавові зерна арабіки, оливкова олія, масло кокоса, масло ши та вітамін Е.

🍊Запах:

Це яскравий цитрусовий апельсиновий аромат вперемішку з кавою, знаєте то є люди які полюбляють пити каву з апельсином чи лимоном, пахне саме як таке поєднання , я не фанат таких тандемів , але в доглядовому засобі такий аромат звучить для мене досить доречно, хоча я прихильниця більш класичних кавових ароматів. 🖤

Аромат нагадує апельсинові льодяники або цитрусове желе.✨

🌿Активні компоненти:

Кавові зерна арабіки, оливкова олія, Олія макадамією , олія апельсина та бергамоту, та вітамін Е.

Ці скраби стали справжніми улюбленцями , хоча я часто пробую саме нові скрабчики, але ці точно хочется повторити: за чудовий ефект, гарні аромати , натуральний склад, приємні відчуття на шкірі 🤩

А ви пробували ? Який саме став фаворитом ?