Експрес маска для волосся
Враження від Masil 8 Seconds Salon Supermild Hair Mask
От завжди цікаво як ж працюють ці засоби, нанесла на 8 секунд і все – волосся гладеньке та блискуче, ну магія ж✨️.
Читаючи відгуки, я побачила, що дехто використовує цю маску одразу зі стіку, та це неправильно, цю маску необхідно замішати) швиденько розповідаю:
Маска у стіку у рідкому стані і її потрібно розвести з водою, пропорцією 1:1, я лила воду "на око". Для розведення маски я взяла пластикову мисочку та лопатку. Одразу маска була рідка та прозора, та при контакті з водою почала набувати білого кольору. У залежності від того, скільки додано води, така і буде консистенція маски, загалом вона на дотик як звичайна маска для волосся. У цієї запах нагадує фруктовий запах жуйки Love is..
Маска наноситься дуже легко на волосся і майже одразу ним поглинається. До нанесення цього засобу моє волосся було трохи сплутане, та маска одразу його розгладила, буквально за ці кілька секунд. Потім волосся потрібно промити, після цього воно залишається дуже гладким.
У результаті волосся дуже гарне: блискуче, гладеньке, розсипчасте, на дотик міцне. Загалом, гарне рівне полотно, навіть зріз залишився рівним. При цьому волосся не плутається та не обтяжене. Загалом класний і швидкий ефект забезпечений.
У складі є алкоголь, різні екстракти, амінокислоти, гліцерин, протеїни.
Цей продукт є в кількох об'ємах, у мене власне стік на 8мл, що дуже зручно для затесту чи поїздки.
Коментарі (0)