Тестую найпопу лярнішу базу під макіяж
Огляд Bobbi Brown Vitamin Enriched 🍊
Ну дуже багато схвальних відгуків і рекомендацій стосовно цієї бази під макіяж. Пробником мене потішила @ksn.klb, я і не знала про їх існування. Сьогодні вперше нанесла базу, поверх неї звичний макіяж і зробила висновки стосовно впливу на стійкість, вирівнювання тону і, звісно ж, якісного зволоження.
У моєму пробнику 1,5 мл продукту.
Текстура щільна, ніжного жовтого відтінку. Візуально і за відчуттями нагадує поживний крем.
Аромат доволі інтенсивний, але відчувається лише при нанесенні. Це запах кисленького апельсину або ж навіть його цедри.
Склад у нього чудовий, потенційно комедогенні компоненти відсутні. Підійде навіть для жирної шкіри.
Не містить:
❌ парабенів
❌ мінеральних олій
❌ фталатів
❌ компонентів тваринного походження
ОТОЖ МОЇ ВРАЖЕННЯ
База відчувається комфортно, абсолютно не жирна. Дійсно такий собі поживний кремчик, який інтенсивно зволожує і візуально згладжує рельєф, вирівнює і загальний тон обличчя.
Завдяки цьому тон лягає більш рівномірно, шкіра сяюча і сухість не проявляється навіть протягом усього дня.
На стійкість макіяжу ця база також має вплив, до кінця дня жоден фрагмент тонуючого засобу не «зліз», шкіра була сяючою і зволоженою. Для мене це знахідка!
На щодень, можливо, я б і не використовувала, однак для важливих подій - точно МАСТХЕВ. Продовжує стійкість косметики і підтримує рівень вологи у шкірі протягом усього дня.
Жодних висипань на моїй чутливій проблемній шкірі НЕ викликав.
Ціна трішки оверпрайз, однак зараз на знижках «Чорної п‘ятниці» можна вихопити за дуже приємну вартість 😉
Навіть мініатюрки вистачить надовго. Я собі точно у майбутньому придбаю ще.
Ви користуєтеся базою під макіяж взагалі? Якщо так, то яким надаєте перевагу?
Коментарі (0)