Ta_nyaaaaaaa

Тестую найпопулярнішу базу під макіяж

Ну дуже багато схвальних відгуків і рекомендацій стосовно цієї бази під макіяж. Пробником мене потішила @ksn.klb, я і не знала про їх існування. Сьогодні вперше нанесла базу, поверх неї звичний макіяж і зробила висновки стосовно впливу на стійкість, вирівнювання тону і, звісно ж, якісного зволоження.

У моєму пробнику 1,5 мл продукту.

Текстура щільна, ніжного жовтого відтінку. Візуально і за відчуттями нагадує поживний крем.

Аромат доволі інтенсивний, але відчувається лише при нанесенні. Це запах кисленького апельсину або ж навіть його цедри.

Склад у нього чудовий, потенційно комедогенні компоненти відсутні. Підійде навіть для жирної шкіри.

Не містить:

❌ парабенів

❌ мінеральних олій

❌ фталатів

❌ компонентів тваринного походження

ОТОЖ МОЇ ВРАЖЕННЯ

База відчувається комфортно, абсолютно не жирна. Дійсно такий собі поживний кремчик, який інтенсивно зволожує і візуально згладжує рельєф, вирівнює і загальний тон обличчя.

Завдяки цьому тон лягає більш рівномірно, шкіра сяюча і сухість не проявляється навіть протягом усього дня.

На стійкість макіяжу ця база також має вплив, до кінця дня жоден фрагмент тонуючого засобу не «зліз», шкіра була сяючою і зволоженою. Для мене це знахідка!

На щодень, можливо, я б і не використовувала, однак для важливих подій - точно МАСТХЕВ. Продовжує стійкість косметики і підтримує рівень вологи у шкірі протягом усього дня.

Жодних висипань на моїй чутливій проблемній шкірі НЕ викликав.

Ціна трішки оверпрайз, однак зараз на знижках «Чорної п‘ятниці» можна вихопити за дуже приємну вартість 😉

Навіть мініатюрки вистачить надовго. Я собі точно у майбутньому придбаю ще.

Ви користуєтеся базою під макіяж взагалі? Якщо так, то яким надаєте перевагу?

25 листопада, 2024
Ta_nyaaaaaaa
25 листопада, 2024