Бронзер, про який я раніше мріяла! Порівнюю його з Nyx Buttermelt Bronzer
Physicians Formula Butter Bronzer Murumuru
Привіт, красуні!
Мабуть, років 8-10 тому, найпопулярнішим бронзером серед блогерів та візажистів був Physicians Formula Butter Bronzer Murumuru. Я дуже хотіла його спробувати, і зрозуміти, чому навколо нього стільки хайпу, але цей бренд якось важко було замовити. Та і ціни на нього, як на той час, були надто завищеними.
Проте все одно, я часто бачила цей бронзер в косметичках у дівчат, тож коли з'явилася можливість замовити бронзер на Мейкапі, не задумуючись це зробила.
Справа в тому, що мені дуже хотілося порівняти легендарний Physicians Formula з новинкою від Nyx - Buttermelt Bronzer, бо начебто формули повинні бути схожі.
Ви спитаєте мене, нащо мені так багато бронзерів? І навряд чи відповім вам на це питання:-)
Але тепер в мене є два класних засоба для обличчя, якими залюбки користуюся майже кожного дня.
Отже, Physicians Formula Butter Bronzer Murumuru має класний і впізнаваний дизайн. Пластик, звісно, не відрізняється особливою міцністю, але тримати бронзер в руці мені подобається.
Всередині упаковки знаходиться невеличке дзеркало, та абсолютно не придатний до використання силіконово-паролоновий спонж. Хтось взагалі таким користується?
Випускається бронзер у чотирьох віддінках: Light Bronzer, Bronzer, Sunkissed Bronzer та Deep Bronzer.
Всі віддінки теплі, тому що вони мають імітувати колір природної засмаги, тож якщо ви любите холодні бронзери, або віддаєте перевагу скульпторам, то навряд чи ви оберете колір для себе.
В мене віддінок Bronzer.
В мене є припущення, що за весь час існування Physicians Formula Butter Bronzer Murumuru формула могла потерпіти зміни, але що залишилося незмінним - це яскравий аромат кокосу.
Мені подобається віддушка, але скоріше за все, з часом вона може набриднути.
На дотик бронзер дуже приємний, наче масляний, і має красивий сатиновий фініш.
Якщо порівняти Physicians Formula Butter Bronzer Murumuru з Nyx Buttermelt Bronzer, то я з впевненістю можу сказати, що у них однакова текстура.
Реально за відчуттям, за тим, як вони набираються на пензель, як тушуються на обличчі, як тримаються на протязі дня - різниці я взагалі не бачу.
Вони навіть пахнуть майже ідентично.
Єдина відмінність, звісно у віддінках. Physicians Formula в мене у віддінку Bronzer (підійде більшості дівчат, навіть дуже світленьким, бо має красивий теплий коричнево-золотистий підтон), а Nyx Buttermelt Bronzer у віддінку 01 Butta Cup - не менш прекрасний, але він трошки з рижинкою, яка не всім сподобається.
Коли ви наносите Physicians Formula Butter Bronzer Murumuru, ви розумієте, чому цю формулу так люблять.
Він лягає на обличчя, як масло на хліб - тоненьким шаром без жодних плям.
Мені подобається, що у бронзера середня пігментація, і з ним майже неможливо переборщити (але я старалася:-))
Віддінок класно імітує колір натуральної засмаги.
Тримається бронзер також на обличчі ідеально.
*повний макіяж*
Підводячи підсумки, що я хочу сказати вам, пані та панове...
Те, що Nyx видає нам сьогодні, як щось нове і ексклюзивне, Physicians Formula придумав вже багато років тому. Я навіть впевнена, що таку формулу можна зустріти і в супер люксових бронзерах.
Колись я мріяла спробувати Physicians Formula Butter Bronzer Murumuru, і навіть сьогодні - я дуже задоволена.
Тож якщо ви давно ним користуєтеся - не обов'язково гнатися за новинкою. Тільки якщо вам у Nyx більше подобаються віддінки.
Дякую за увагу 😘
Коментарі (0)