Sheglam Burgundy: довгоочікуваний відгук на вірусну водостійку туш!
All-In-One Volume & Length Mascara-Waterproof Brugundy
Всім привіт! Сьогодні ми нарешті поговоримо про водостійку туш у відтінку Burgundy від всім нам добре відомого бренду Sheglam. Хотілось думати, що нещодавно я робила відгук на чорну туш, але, як виявилось, пройшло вже майже 2 місяці 👀 Хто пропустив допис або цікаво ще раз прочитати, посилання туть: https://club.makeup.com.ua/post/52185/
Тож, ця туш - по суті її сестра, пакування відрізняються мінімально (там чорні орнаменти, тут бордові). У бренду є й класична чорна водостійка туш, що представлена в чорному пакуванні з зеленими орнаментами [додаю обидві у список товарів].
Я трішки відтягувала з дописом по кільком причинам. Спочатку туш викликала в мене відразу, і я взагалі не була впевнена, що буду нею користуватись. Але потім, я її реанімувала і полюбила. Розповідаю, що було...
Ворсинки? Почнемо з жаху
Спочатку я подумала про короткошерстного кота, який раптом опинився на виробництві Sheglam 😂 Звалився кудись у каністру, де варили туш, і вони вирішили вже не скасовувати цю партію. Якось та й буде. Праворуч я додала фото одного блогера, де я теж зауважила ті ж ворсинки. Фух, я не одна така!
По-друге; вона жахливо підштинює. Чимось таким хіміозним та дешевим [хоч в більшості випадків це нормально для водостійких тушей; в них справді віддушка завжди більш різка].
Ну і по-третє, вона була майже засохша. Хоч я брала її одною з перших, як тільки вона зʼявилась у виробника. Як то кажуть: "Прорахувалась... Але де саме??"
Малювати нею було практично неможливо. Через засохлість вона не піддвалась до співпраці аж ніяк. Ну а змити я взагалі її не могла. Як потім виявилось, у мене протермінувалась двофазна змивка, і я оновила на свіженьку та новеньку. Все стало змиватись без відколупування ока 😁
Далі. Сухість туші я вирішила дюралайном. Пару крапель в тубу - і туш як нова. Але ворсинки мені далі не давали спокою. І ж добре, що я не написала допис на емоціях, поки не розібралась у всіх цих питаннях. Цей продукт справді вирішив над мною познущатись та провірити на кмітливість 🌝 Хто сказав, що буде просто?
Вирішення проблеми та спростування питань | Про пакування
Тепер по-порядку. Свіженькою двофазною змивкою туш змивається без зусиль, просто це займає більше часу, чим розмокання звичайної туші. Дюралайн спас від посухи, тепер малювати нею стало можливо. Стосовно віддушки - просто не треба так активно її нюхати 😆 Нею треба фарбувати вії, а не прислухатись до її нішевого звучання.
Ну і останнє питання, яке, мабуть, найбільше всіх цікавить. Що ж там з нашим котиком, який проник на виробництво? Я дізналась про технологію туші з спеціальними волокнами, які потовщують та видовжують вії. Тому вона справді може нарощувати довжину та обʼєм. Тож, жодна тваринка не постраждала, не хвилюйтесь. Але могли хоч би попередити. Бо я була така зла і у відчаї, що приїхало таке дивне!
Ура! Тепер про пакування: туш йде в коробці, яка була ще обтянута плівкою. На самій коробці зазначена вся необхідна інформація про склад, виробника та терміни.
Щіточки
Як і в чорній - щіточки тут аналогічні. Одна більш пухнаста на обʼєм, друга - силіконова з вигином для розділення. Найчастіше я користуюсь саме пухнастою у формі 8-ки, бо нею можна і нашарувати добряче, і розпушити вії, і все що завгодно. Силіконова окрім розділення чи делікатного промальовування нижніх вій не відіграє жодної ролі в оцих махінаціях з х5 обʼємом чи довжиною.
Відтінок зі вспалахом
Колір туші просто пречудовий! Він не сильно бордовий, і не дуже темно-коричневий. От саме та золота серединка. Саме той класичний бургунди. Проте, без вспалаху туш виглядає ближче до чорної.
Нашарування
Ну нашаровувати її можна справді довго. І такі вії раніше в мене ніколи не виходили. Навіть якщо взяти найбільш еластичну Max Factor Divine Lashes, якою я робила 6 шарів, то Sheglam обганяє всіх! Спеціально додала фото очей з різних ракурсів, щоб побачити реальну довжину вій.
На другому фото - до/після нанесення туші.
Третє фото - ракурс знизу, погляд вверх. Так видно максимальну довжину без спотворення вигину.
Повний образ в макіяжах
Туш справді дуже підкреслює погляд. Нею можна і делікатно промалювати вії, і нашарувати до павучих лапок. На 2 фото можна побачити, який колір туші проявляється на сонячному промінчику.
Ну і головна умова - не малюватись цією тушшю, коли трохи прихворів. Бо у мене почався нежить, і намалювати напухші очі бордовою тушшю було провальною ідеєю. Вона підкреслить хворобливість вигляду, тому слід і таке враховувати.
Висновки
Я думаю, висновки говорять самі за себе. Від переляку до любові. Так іноді буває, тому з висновками ніколи не слід спішити.
Туш має розкішний бордовий колір, тільки на сонці буде виглядати дещо яскравіше, а в хмуру погоду чи вдома - майже чорною. Формула еластична, водостійка та не осипається. Знімається [свіжою!] двофазною змивкою легко та без зусиль. Нашаровується та видовжує вії без перебільшень! Тут справді видно цей ефект завдяки волокнам, які потовщують та нарощують вії.
Тому, я вважаю, що туш достойна і варта уваги. Я не знайшла тут якихось вагомих мінусів, хоч той факт, що вона прийшла майже сухою - не дуже приємно. Та все ж після реанімації вона стала придатною до використання.
Бажаю вам спокійного вечора та розкішних вій! Зустрінемось в наступних дописах 🫶🏻
Коментарі (0)