Глибоке занурення у світ ретинолу
Відгук про сироватку Piel Cosmetics Retigen 3% Retinol Serum❤️
Коли я вперше почала використовувати сироватку Piel Cosmetics Retigen 3% Retinol Serum, я була налаштована скептично. Проте, уже після кількох тижнів регулярного застосування, я зрозуміла, що знайшла один із найкращих засобів для догляду за шкірою.
Що мені сподобалось:
Ефективність проти акне:
Як людина, яка довгі роки боролася з висипаннями, я можу з упевненістю сказати, що ця сироватка справді працює. Запалення зникають швидше, а нові з'являються все рідше. Пори стали менш помітними, а загальний рельєф шкіри вирівнявся і ці порівняння з проміжком в 12 годин. Погляньте на фото перед першим нанесенням і як виглядала шкіра зранку!
Упаковка: Зручна туба з помповим дозатором дозволяє контролювати витрату продукту і зберігає його свіжість. Також присутня додаткова захисна коробочка.
Текстура та аромат:
Легка, водянисто-кремова текстура дозволяє сироватці швидко вбиратися і не залишає жирного блиску. Приємний, ненав'язливий аромат додає додаткового задоволення від використання.
Склад: Формула сироватки вражає своїм багатим складом. Крім ретинолу, який відповідає за оновлення клітин і боротьбу з зморшками, тут присутні й інші корисні компоненти, які живлять і захищають шкіру, такі як ніацинамід і сквалан
Як я використовую сироватку:
* Частота: Наношу сироватку щовечора на очищену шкіру перед зволожуючим кремом.
* Сенсибілізація: На початку використання я застосовувала сироватку через день, щоб дати шкірі звикнути до 3% ретинолу. Після адаптації перейшла на щоденне використання.
* Сонцезахисний крем: Обов'язково використовую сонцезахисний крем з високим SPF вранці, оскільки ретинол підвищує чутливість шкіри до ультрафіолету навіть взимку.
Результати:
* Зменшення кількості та розміру пор
* Вирівнювання тону шкіри
* Зменшення запалень і пост-акне
* Поліпшення текстури шкіри
* Збільшення пружності та еластичності
Кому рекомендую:
* Людям з проблемною шкірою (акне, постакне)
* Тим, хто хоче зменшити видимість зморшок і запобігти їх появі
* Тим, хто шукає універсальний та якісний засіб для догляду за шкірою
Коментарі (0)