Condensed Milk & Nutty Cooki
Fantasy Community Perfumes
Fantasy Community Perfumes створив неперевершену лінійку Gourmand dreams, яка складається з 5-ти ароматів. Усі вони дуже цікаві і унікальні.
Після Vanilla Sip & Sweet Сaramel я вирішила спробувати Condensed Milk & Nutty Cooki. В обидва парфуми я закохалась, це справжня знахідка для поціновувачів гурманських смачних ароматів. Мені здається, що вони нікого не залишать байдужими.
Країна виробництва - США
Сімейство ароматів: Фужерні, пряні.
Об'єм: 30 мл.
Піраміда
Верхні ноти: Згущене молоко, лісові горіхи
Середні ноти: Кокос
Базові ноти: Карамель
Парфуми мають досить привабливий і оригінальний дизайн.
Флакон з матового скла, покриття якого трохи схоже на Soft touch. Розмір його компактний, тому поміститься навіть у маленьку сумку.
Розпилювач якісний, мілко розсіює парфуми невагомою хмаринкою.
Я обожнюю солодощі, ні дня не можу без цукерок і випічки. До того, як флакон опинився у мене в руках, я приблизно розуміла, що на мене очікує, але аромат видався ще кращим і перевершив мої сподівання.
Розкривається Condensed Milk & Nutty Cooki неймовірно смачним ароматом згущеного молока. Звучить насичено, солодко, але не приторно. Настільки реалістично тут відтворені ноти згущеного молока, що просто вражає. Горішків я чітко не чую, бо вся увага акцентується на молочний мотив.
Серцеві кокосові ноти теж досить легкі і зовсім не випирають.
Карамельна база додає ще більш спокусливого звучання, немов огортає теплими обіймами і створює манкий шлейф.
В уяві одразу вимальовується щойно відкрита банка згущеного молока, у яке занурюєш печиво (таке м'яке з ароматом пряженого молока). Ммм... Смакота! 🤤
Condensed Milk & Nutty Cooki зводить рецептори з розуму. Це суцільна насолода для тих, хто полюбляє солодощі.
Парфумерна композиція нереальна і викликає бурю емоцій: тут одразу і ностальгія з дитинства і просто захват від такого реалістичного звучання згущика. Подібного в парфумах я ще не чула. Це кайф.
Не зважаючи на свою солодкість, аромат зовсім не душить і не набридає. Його приємно відчувати і насолоджуватися ним кожної миті. Він такий смачний, ніжний і затишний, що одразу підіймає настрій і заряджає позитивом. Він як антидепресант.
Парфуми мають гарну стійкість, на шкірі тримаються 4-6 годин. На волоссі ще довше, а на одежі і в наступні дні, майже до прання.
Condensed Milk & Nutty Cooki - досить зрозумілий, але це не робить його простим і банальним. Для мене це справжній унікальний парфумерний смоколик. Коли хочеться пахнути як цукерочка, то це ідеальний вибір.
Зараз саме до цього парфуму рука тягнеться найбільше.
А ви вже пробували щось із нової колекції FCP? Який аромат сподобався найбільше? Хочеться ще познайомитися з ягідним Frosty berry&Bliss Cake, думаю він теж неймовірний.
Коментарі (0)