Альгі натна маска СОЛІ МЕРТВОГО МОРЯ
Nanocode
Якщо вам потрібен засіб для миттєвого ефекту "відпочилого обличчя", альгінатна маска від NanoCode точно вас порадує. Розповідаю ⬇️
Масочка представлена у привабливий червоній упаковочці, об'ємом 20 г.
Усередині упаковки знаходиться порошок світло-блакитного кольору. Запах косметично-пудровий, маже не виражений.
У складі з корисного:
• Діатоміт – очищує шкіру, адсорбує токсини, насичує кремнієм.
• Альгінати водоростей – глибоко зволожують, сприяють відновленню, діють як антиоксиданти.
• Солі Мертвого моря – живлять шкіру мінералами, стимулюють обмін речовин, сприяють загоєнню.
• Олія лимона – тонізує, освітлює, має антисептичний ефект.
• Олія чайного дерева – заспокоює подразнення, бореться з акне, діє як антисептик.
• Міоксинол – природний ботокс, зменшує зморшки, розслабляє м’язи обличчя.
Що робить?
Призначена для боротьби з першими вираженими зморшками, вона повертає епідермісу втрачений життєвий тонус, інтенсивно насичує його живильними мікроелементами та активно освіжає.
Як використовувати?
Ретельно очистити шкіру обличчя, нанести сироватку або легкий крем для свого типу шкіри та дати вбратися. Виробник не рекомендує використовувати засоби, що мають у складі жирні олії.
З’єднати вміст саше з 60 мл активуючого лосьйону або води кімнатної температури (20-25° С). Отриману суміш швидко перемішати до консистенції густої сметани та нанести на обличчя товстим шаром.
Через 20 хвилин маску необхідно зняти одним шаром та нанести на обличчя крем за типом шкіри.
Враження від використання
Протягом 2-4 хвилин маска ще ріденька, після цього вже цупко сидить на обличчі. Задля того, щоб попередити підсихання та подразнення шкіри по краях, я періодично зволожую її водою, а також безпосередньо перед зняттям До речі, вона чудово знімається суцільним шаром і не рветься на дрібні частини.
Після використання маски обличчя виглядає відпочилим, а мімічні зморшки стають менш помітними. Шкіра стає більш пружною, гладкою і загалом набуває здоровішого та красивішого вигляду. Як бонус, маска добре освітлює шкіру.
Для досягнення найкращого ефекту рекомендую застосовувати такі маски курсом із 10-12 процедур по 2-3 рази на тиждень.
Мені ця маска сподобалася, я дійсно бачу реальний і позитивний ефект: шкіра після неї виглядає чудово.
Тож рекомендую ❤️
Коментарі (0)