ANN_DI

Історія про те, як моє волосся стало шовковим

Історія про те, як моє волосся стало шовковим

Як все почалося?

Уявіть: холодний сезон, постійні перепади температур, шапки, а волосся – як солома. Не слухається, плутається, тьмяне і сухе. Саме в такому стані я вирішила дати шанс парочці від Hillary — міцелярному шампуню Nori Nory Micellar Strengthening Shampoo і кондиціонеру Nori Intensive Nori Bond Moisturizing Conditioner.

далі буде цікаво ⬇️

Легка текстура з великим потенціалом

Шампунь має дуже ніжну текстуру і приємний, ледь помітний аромат з цитрусовими нотками. Він утворює не надто густу, але дуже комфортну піну. З першого ж миття волосся здається м’яким і свіжим, але не пересушеним.

Що в складі?

Екстракт бурих водоростей. Відновлює пошкодження волосся, зміцнює його по всій довжині.

Трегалоза. Потужний зволожувач, який допомагає волосинкам утримувати вологу.

Ефірна олія грейпфрута. Відповідає за зміцнення і тонізує шкіру голови.

Що змінилося після кількох застосувань?

Волосся стало менше ламатися, зникла розпушеність, а локони виглядають доглянутішими. Але головне — цей шампунь не залишає відчуття стягнутості на шкірі голови, навіть якщо волосся довелося мити щодня.

Що сподобалося одразу?

Кондиціонер густий, але дуже легко розподіляється по волоссю. Відчувається, що засіб працює буквально з моменту нанесення. Він швидко розгладжує навіть найпухнастіші пасма, а після змивання волосся стає шовковистим і легко розчісується.

Унікальні інгредієнти

Бурі водорості. Відновлюють дисульфідні зв’язки в структурі волосся, допомагаючи навіть сильно пошкодженим пасмам.

Трегалоза. Відновлює вологу, яку волосся втратило через термічні укладки або холод.

Ефірна олія грейпфрута. Не тільки додає блиску, але й захищає волосся від подальших пошкоджень.

Результат, який я помітила

Волосся після кондиціонера не просто слухняне, воно немов оживає. Пасма гладенькі, блискучі, не плутаються навіть після сну. І що важливо, засіб не залишає жирної плівки чи відчуття “перевантаження”.

Як я використовую цю парочку?

1. Наношу шампунь на вологе волосся, масажую шкіру голови і залишаю на кілька хвилин для кращого ефекту. Потім змиваю. 2рази.

2. Кондиціонер наношу лише на довжину, не зачіпаючи коріння. Через 2-3 хвилини змиваю теплою водою.

Що мене вразило найбільше?

Відновлення. Пасма виглядають здоровішими навіть після регулярного використання фена чи плойки.

Слухняність. Волосся легко укладається і виглядає акуратним без зайвих зусиль.

Делікатність. Засоби не викликають подразнення шкіри голови і підходять для щоденного догляду.

Короткий висновок

Ця парочка від Hillary — це для того, хто хоче повернути волоссю життя після всіх можливих випробувань. Шампунь і кондиціонер працюють в дуеті, даруючи волоссю силу, блиск і м’якість. Тепер я більше не боюся холодного сезону та експериментів із зачісками, адже маю надійних помічників ♥️

26 листопада, 2024
ANN_DI
26 листопада, 2024