Пілінг для шкіри г олови
LUM
Моє перше знайомство з брендом LUM виявилось надзвичайно вдалим. Хто не в курсі, LUM — це український бренд, створений сертифікованим трихологом Вєтрова Наталія LUM
Можу одразу сказати, що цей пілінг справжня знахідка, принаймні для мого жирного типу волосся. Цікаво? Детальніше далі ⬇️
Пілінг представлений у тюбику чорного кольору із золотими елементами. Виглядає стильно. Виконаний він з м'якого пластику та має зручний дозатор у формі носика. Механізм відкриття – повторний. Об'єм 125 мл.
Виглядає як прозорий гель, продивляються біленькі частинки. Він легкий, нежирний, буквально тане в руках, на шкірі голови і волоссі. Віддушка свіжа, з нотками ментолу.
У складі пілінгу для волосся можна виділити наступні корисні компоненти:
• Oryza Sativa (Rice) Germ Powder – подрібнений рисовий зародок. Забезпечує м'яке відлущування шкіри голови, видаляючи ороговілі клітини і надлишки себуму.
• Aloe Barbadensis Leaf Extract і Aloe Barbadensis Leaf Juice – екстракт і сік алое. Володіють заспокійливими, зволожуючими і регенеруючими властивостями. Покращують стан шкіри голови та сприяють росту волосся.
• Panthenol – провітамін B5. Зволожує, заспокоює шкіру голови і сприяє зміцненню волосся.
• Menthol – ментол. Освіжає шкіру голови, стимулює мікроциркуляцію крові та створює відчуття прохолоди.
• Glycolic Acid – гліколева кислота. Забезпечує легке хімічне відлущування, сприяє оновленню клітин шкіри і нормалізації її стану.
Як використовувати?
1️⃣ Вимити волосся за допомогою шампуню, бажано з лінійки LUM 😉
2️⃣ На вологу шкіру голови нанести пілінг та витримати від 1 до 3 хвилин.
3️⃣ Ретельно промити шкіру голови проточною водою та додатково промити 2-й раз шампунем.
Частота використання, як і зазвичай для подібних засобів, 1 раз на тиждень.
Враження від використання
У використанні пілінг зручний. Консистенція така, що він виливається легко, але при цьому залишається на місці, не розтікається. Вже під час розподілення по шкірі голови відчувається приємне охолодження, без жодних неприємних відчуттів.
Абсорбуючі частинки практично не відчутні. Змивається засіб теж доволі легко, тимбаче що промиваю волосся і вдруге згідно інструкції.
Легке охолодження зберігається ще близько години після використання. Після пілінгу шкіра голови дуже чиста, це дуже приємні відчуття свіжості та майже "скрипу". Також засіб помітно додає волоссю об'єму.
Найголовніше засіб продовжує чистоту волосся на добу в день використання. Для мене це дуже важливо, адже зазвичай мию його щодня і надвечір воно вже не дуже свіже, а з цим пілінгом навіть наступний день у мене проходить без миття. У комбо з іншими засобами виробника я бачу накопичувальний ефект у плані свіжості і це не може не тішити.
Я не маю жодних проблем зі шкірою голови, за час використання даного пілінгу вони і не з'явитись 😉
Підбиваючи підсумки, пілінгом LUM я задоволена на 210%. Він прекрасно справляється із завданням очищення, відлущування та подовжує свіжість волосся на день!
Коментарі (0)