alena.rosee

Який обрати? | NIVEA

Який обрати? | NIVEA

Хтось чув чи не чув, але вже багато років у Нівеа є туалетні води з ароматами легендарних продуктів 💙

Я все то хочу його, то забуваю , то зменшила свою парфум колекцію, а тепер думаю : треба було залишати всі флакони 🤭

Розказую чим пахне туалетна вода Нівеа , а який обирати , давайте подумаємо ))))

Який обрати? | NIVEA

Класичний крем в синій банці , той самий що випускається кожен рік в святковому пакуванні, ароматний та білий.

Запах доглядового засобу, схожий і нівею , і на оригінальний dove , пахне пудрово-кремово , з квітковими нотами 🫧

Стійкість хороша, на шкірі відчувається годин 5-6, при чому Аромат не дуже трансформується .

Як для мене , це ідеальне рішення якщо хочется пахнути тим самим білим кремом 🫧 формат випуску всього один , 30 мл, думаю в мене такий флакон випшикається швиденько )))

У сонячному флаконі сховали Аромат серїї Nivea Sun 🌞

Я люблю цей аромат , він такий позитивний , одразу нагадує про відпочинок , релакс, якісь лениві будні ☺️

В ароматі сонячного лосьону відчуваються квіткові нотки , трошки трав'яних акордів 🌿

Аромат морської відпустки та безтурботності 😋

Стійкість цього аромату показалась трошки менше за класичний , він взагалі така приємна поливашка ✨

Який би ви обрали ? Пробували такі ?

26 листопада, 2024
alena.rosee
26 листопада, 2024