Який обрати? | NIVEA
Класичний крем чи сонячний лосьон ? Обираємо туалетну воду Nivea 💙
Хтось чув чи не чув, але вже багато років у Нівеа є туалетні води з ароматами легендарних продуктів 💙
Я все то хочу його, то забуваю , то зменшила свою парфум колекцію, а т епер думаю : треба було залишати всі флакони 🤭
Розказую чим пахне туалетна вода Нівеа , а який обирати , давайте подумаємо ))))
🫧
Класичний крем в синій банці , той самий що випускається кожен рік в святковому пакуванні, ароматний та білий.
Запах доглядового засобу, схожий і нівею , і на оригінальний dove , пахне пудрово-кремово , з квітковими нотами 🫧
Стійкість хороша, на шкірі відчувається годин 5-6, при чому Аромат не дуже трансформується .
Як для мене , це ідеальне рішення якщо хочется пахнути тим самим білим кремом 🫧 формат випуску всього один , 30 мл, думаю в мене такий флакон випшикається швиденько )))
🧡
У сонячному флаконі сховали Аромат серїї Nivea Sun 🌞
Я люблю цей аромат , він такий позитивний , одразу нагадує про відпочинок , релакс, якісь лениві будні ☺️
В ароматі сонячного лосьону відчуваються квіткові нотки , трошки трав'яних акордів 🌿
Аромат морської відпустки та безтурботності 😋
Стійкість цього аромату показалась трошки менше за класичний , він взагалі така приємна поливашка ✨
Який би ви обрали ? Пробували такі ?
Коментарі (0)