Patricia Ledo Silk Lip Pencil
Олівець для губ
Привіт MakeupClub 🖤
Помітила відгуки про те, що це повний аналог олівця GlamBee - 110, але ні 😸
До речі, GlamBee я показувала раніше - https://club.makeup.com.ua/post/54070/ і навіть без порівнянь двох олівців на руці можна вже зробити висновки, що вони різні. Проте цей олівець мені набагато більше подобається. Свого часу набрала цього відтінку за 25 грн. собі та подружкам по акції 1+1=3 😁
💔 Упаковка: у захисній плівці. А на плівці вся інфа про продукт, а плівка відразу вирушає на сміття. Але мене це зовсім не турбує, мене дуже дратує ковпачок, який ніяк не закріплюється на олівці, він постійно спадає, навіть якщо ледь рукою махнути, тримаючи олівець 😡
🤎 Розмір: 15,5 см.
🤎 Матеріал: дерево, пластик.
🤎 Об'єм: 1,3 г.
🤎 Тон: 01. Дуже гарний молочний шоколад 🤤
💔Формат олівця: не механічний, в дереві, потребує заточування. Але стругачки немає. Мені такий формат незручний 🤷♀️ До речі сам олівець заточується відмінно, без зайвої витрати продукту, а у мене найдешевша стругачка.
🤎 Текстура: кремова, середньої твердості, але легка у промальовуванні.
🤎 Запах косметичний пудровий, не хімозний.
🤎 Смаку немає.
🤎 Формула: не водостійка.
🤎 Але олівчик досить стійкий: не відразу з'їдається, не віддруковується на кухлі, тримається весь день без перекусу, навіть соло 👌
🤎 Фініш: шовковистий, матовий.
🤎 Демакіяж: міцелярка.
Додаю склад, бо на Makeup цього бренду немає в продажі: Cera Alba, Microcristalline Wax, Carnauba Wax, Hydrogenated Coconut Oil, Isopropyl Myristate, Ricinus Communis Oil, Phenoxyethanol, May Contain, Mica, Titanium Dioxide (Ci77891), Black Iron Oxide (Ci77499), Red Iron Oxide (Ci177491), Yellow Iron Oxide (Ci77492), Ci 15850:1, Ci 15850:2.
Точний склад вказаний на упаковці.
В роботі
🤎 ковзає не як масло, твердіше, може навіть трохи тягнути шкіру губ, але при цьому немає дискомфорту, легко наноситься, шкіру не дряпає;
🤎 покриває без прогалин;
💔 залишає маленьку крихту;
🤎 хороша пігментація, відтінок яскравий;
🤎 можна розтушувати, але потрібно це робити швидко, бо майже одразу фіксується;
🤎 чіткий рівний контур залишається протягом дня, не розмазується;
💔 сушить губи;
💔 може підкреслювати текстуру губ, якщо їх перед макіяжем не зволожити;
🤎 надає губам виразності, з його допомогаю можна навіть змінити форму губ;
🤎 можна використовувати як соло або як доповнення до помади;
🤎 товаришує з моїми помадами і блисками для губ;
🤎 не викликав подразнення.
*🤎 - ок,
**💔 - не ок.
Тон 01
Теплий коричневий, дуже смачний колір молочної шоколадки 😍 За всієї моєї любові до холодних тонів, я також люблю і теплі відтінки коричневого нюду, 01 - цей чудовий.
В цьому бренді також є цікавий чорний блиск для губ - https://club.makeup.com.ua/post/53297/
Дякую що заглянула, лови пурпурне серце 💜
Коментарі (0)