Iryna_I

Міні розпаковка

Міні розпаковка

1. Кондиціонер для захисту кольору волосся L'Oreal Professionnel Serie Expert Vitamino Color Resveratrol Conditioner - побачила що була акція, дуже вигідна ціна, не змогла пройти повз. Вже спробувала - класний!

2. Двохактивний крем для повік проти зморшок Pharmaceris A Opti-sensilium Duo Active Anti-Wrinkle Eye Cream - постійно повертаюсь до нього. Нічого особливого, але і краще поки що нічого не знайшла. Єдиний недолік - його дуже мало, швидко закінчується.

3. Парфумована вода Juliette Has A Gun Mmmm... - (міні) 5 мл - добре що взяла міні. Я з тих людей, які можуть купити і повнорозмірний флакон, якщо багато хороших відгуків, але останнім часом підсіла на такмі міні формати, добре що вони існують. Так от.. перше враження "ммм який же не звичний і неприємний запах" (( . Мені поки що не підійшов.. спробувала два рази, взагалі не моє. Асоціація аромату з косметички, в якій вже давно "загубились" помади, крема і парфуми - мікс різнопланових задушливих ароматів.

4. Крем після гоління Bandido After Shave Cream Colombia - на фото його немає, бо його одразу анексували на подарунок. Купляла такий самий для чоловіка - він в захваті. Дуже пече і холодить, свіжий аромат, цікава пляшка.

Підкріпляю скрін з замовлення, чого не робила так раніше, цікаво буде згодом повернутись і переглянути свої старі замовлення )

Міні розпаковка
Міні розпаковка
26 листопада, 2024
Iryna_I
26 листопада, 2024