Помічни к в період блекаутів , та обмеженого часу
сухий шампунь від Cutrin
Як тільки настала холодна пора, та почався період блекаутів - я почала шукати для себе сухий шампунь.
Адже часто мию волосся саме зранку , важливо його добре висушити (бо на вулиці вже морози), але часто виключають світло, тому є певна складність .
Побачила, що є від бренду Cutrin - взяла не вагаючись, адже вже мала їх засоби і мені вони подобаються. Також плюсом було те, що він не тільки має освіжати пасма, але й надавати об'єм, що для мене важливо.
▪️Засіб представлений в металевому флаконі.
▪️Мінімалістичний дизайн притаманний бренду в чорно-білих кольорах.
▪️Зручний розпилювач.
▪️Об'єм: 200ml
Як використовую? Маю два варіанти :
Перший: наношу сухий шампунь на чисте, висушане волосся .
Він дуже круто придає об'єм, та тектсуру. В такому випадку волосся довше залишається чистим , вистачає на 3-4 дні (зазвичай мию голову 1 раз в 2 дні).
Другий: якщо планував мити голову, бо волосся вже має не призентабельний вигляд , але стався якийсь фокап, обмежений час, чи виключили світло - наношу сухий шампунь , щоб освіжити пасма. Для цього потрібно лише декілька секунд , адже ним дуже легко працювати .
Він моментально абсорбує надлишки жиру біля коренів, роблячи волосся чистим і свіжим на вигляд. Тому можна ще на день протягнути час, щоб не мити голову.
Ще для мене дуже важливо - він не залишає білих слідів (це часто буває проблемою на темному волоссі).
Також підходить для всіх типів волосся.
Дуже подобається ефект від використання.
Він став для мене незамінним помічником у дні, коли кожна хвилина на рахунку.
А ви використовуєте сухі шампуні?
Відео
Процес використання, та результат 🤎
Коментарі (0)