Мій ботокс
Розказую і показую все, як є
В мене доволі активна міміка, особливо на лобі, через що міжбрівка та горизонтальні заломи – то мої давні супутники. Оскільки мені протипоказані будь-які ін’єкційні процедури, то вирішила купити собі ролер і почати з масажу. Іііі… я в шоці, чого не зробила цього раніше! Це такий крутий ефект розслаблення, за 10 хвилин ввечері я можу позбутися спазмів у м’язах (і тепер точно знаю, на що звертати увагу, адже найбільш болючі точки - це щелепні суглоби та ділянки вздовж надбровних дуг, там доводиться проробляти найдовше, поки не зникнуть неприємні відчуття).
Багато хто робить процедури з ролером MERMADE саме вранці (дехто радить ще ненадовго покласти девайс в холодильник, аби дія від набряків була ще кращою), але в мене своє застосування🙃. Найкращий ефект відчуваю саме від вечірнього масажу, адже за цілий день я можу доста багато хмуритись, зводити брови, напружувати м'язи і все це потребує розслаблення.
Тому після вмивання я наношу свою есенцію (https://club.makeup.com.ua/post/49051/) і починаю працювати ролером (його зберігаю у шафці, а не в морозилці)). Масаж роблю починаючи з лінії нижньої щелепи, рухаюсь масажними лініями по напрямку від центру обличчя до периферії. Окремо проробляю найболючіші точки - щелепні суглоби розслаблюються доволі швидко, а ось на лоб уходить найбільше часу.
Меншим ролером масажую носогубки та проходжусь навколо очей, більшим - всі інші зони. Найдовше прокочую вздовж надбрівних дуг, там є такі болючі точки, в яких, здається, зосереджена вся напруга останніх трьох років. І коли біль проходить, я розумію, що масаж вдався). Після процедури шкіра стає дуже гладенькою, мімічні лінії розслаблюються і навіть тон виглядає рівнішим🥰.
Результат ви можете самі бачити на фото, але є нюанс: ролер не працює, якщо купити його та покласти на туалетний столик! Потрібна регулярність, тільки за умови використання кожного дня (а в ідеалі вранці та ввечері) можна побачити стійкий результат🤗. Але цей результат точно того вартий (ну скажіть, що це виглядає, ніби я вколола диспорт?))).
Коментарі (0)