Vik_Sem

LUM | Професійний догляд за волоссям

Всім привіт.

Кожна з нас мріє про здорове, блискуче волосся. Але навколишнє серидовище, екологія та інші фактори вносять свої корективи та волосся стає тьмяним, сухим та перестає рости, або потребує бородьби з випадінням.

Набір для професійного догляду за волоссям від бренду LUM – це саме те, що треба для загального покращення стану волосся та активізації його росту.

У набір входять такі засоби:

• Дієвий шампунь та бальзам, які чудово працюють як окремо, так і у поєднанні.
  • Маска для волосся, що відчутно зменшить його ламкість та сухість.
  • Коктейль для росту, що фактично працює як сироватка для нанесення безпосередньо на шкіру.

Кожна складова цього набору чудово доповнюють одна одного, посилюючи вплив на якість волосся.

Розповім детальніше про кожен з засобів нижче.

Шампунь та бальзам для волосся "Сила та блиск" – LUM Black Seed Oil Power

Упаковка:

Дизайн мені подобається, стильний чорний флакон, пляшечки з шампунем та бальзамом витягнутої форми, на який вказана вся необхідна інформація про продукт. Цікавий дизайн, ккольори підібрані дуже стильно. Приємним бонусом є і наявність помпи, яка закривається.

Натискання на помпу плавне, не потрібно докладати ніяких особливих зусиль, що звичайно полегшує використання і робить його більш простим і комфортним.

Активні компоненти:

• олія чорного кмину збагачує мінералами та вітамінами;
  • гідролізовані пшеничні протеїни і екстракт ламінарії посилюють пасма, додають їм еластичності та при цьому регенерують;
  • олії аргани та жожоба, забезпечують насичення корисними речовинами;

Особливості Шампуню для волосся "Сила та блиск"

- розроблений за участю професійного трихолога;
- дарує делікатне очищення;
- прекрасно доглядає за шкірою голови;
- запобігає випаданню волосся;
- зменшує вірогідність появи лупи та бореться з вже наявною;
- має себорегуляційні властивості;
- оптимальне рішення для регулярного використання на будь-якому типі локонів.

Особливості Бальзаму для волосся "Сила та блиск"

- здатний подарувати ефективне зміцнення та кондиціонування;
- повертає волоссю природну силу та життєву енергію;
- ефективно зволожує та живить навіть пошкоджені та пересушені пасма;
- реконструює структурні недосконалості;
- активно зміцнює і повертає блиск;
- сприяє легкому розчісуванню та зменшенню вірогідності появи вузликів.

Консистенція шампуню: густа, гелеподібна. Шампунь чудово піниться і утворює густу, щільну піну з дуже малої кількості. Можу сміливо назвати його економним у витраті за рахунок цього.

Консистенція бальзаму: колір бальзаму білий, густий. Добре розподіляється по волоссю, і часто я його використовую звмість маски.

Аромат засобів відчувається зовсім небагато. На волоссі не залишається.

Результат:

Для мене це комфортні шампунь і бальзам. Шампунь не очищає волосся до скрипу, і для мене це вже плюс. Відразу після миття відчувається легкість на шкірі голови через екстракти, що входять до складу. Завдяки насиченому оліями бальзаму є відчуття легкості, але водночас насиченості волосся! Волосся чудово розчісується та легко вкладається.

Ще одним важливим плюсом є і те, що коріння не жирняться і виглядають досить об'ємним.

Маска знаходиться у зручній упаковці у вигляді пластикової баночки об'ємом 250мл, оформлення у неї, та й у всієї цієї лінійки дуже гарне – чорна упаковка із золотими вставками. На обороті баночки можна знайти склад маски.

Активні компоненти:

• олія чорного кмину - повертає втрачену життєву силу волоссю.
  • прекрасно живить, адже збагачена оліями аргани, ши, жожоба та кокоса;
  • кератин - відновлює пошкоджені волосини та відповідає за їх розгладження.
  • пантенол добре зволожує;
  • олія розмарину - додатково надає антиоксидантний ефект.

Детально розбирати склад я не стала - все ж таки дотримуюся думки що догляд за волоссям не догляд за шкірою, не обов'язково щоб він був натуральним. Та й моє волосся "любить" добавки)) втім тут у складі є хороші доглядові компоненти. Як мені здається збалансований склад для засобу, що змивається.

Сама маска густа, навіть дуже густа, її зручно розподіляти на волоссі, вона не стікає з нього, ніби навіть огортає волосся.

Аромат у маски нейтральний - косметичний, але на волоссі довго не залишається.

Що стосується догляду, то мені все сподобалося - маска не обтяжує і не забруднює волосся, розгладжує його за рахунок присутності кератину у складі.

Волосся стало виглядати більш доглянутим, красивим. А ще воно м'яке і гладке на дотик, легко розчісується і укладаються, якщо і є реальний ефект зволоження від засобів для миття волосся, то він у моєму уявленні саме такий))

Моя думка, що головне в жінці – харизма та внутрішній світ. А жінка з багатим внутрішнім світом цінує та любить себе. Тому вона просто не може виглядати погано, тим більше не дбати про своє волосся.

2-3 на тиждень я обов'язково роблю різні маски для волосся. А нанесення олійок– мій обов'язковий ритуал.

І саме Коктейль для росту волосся – LUM - став для мене спавжнім відкриттям.

Олія знаходиться в пляшці з темного скла. Вже на етапі розпакування розумієш, що ти тримаєш в руках не продукт масового виробництва, а ексклюзивну красу.

У флакона є дуже зручна кришечка з довгою піпеткою. За допомогою піпетки такого розміру та форми дуже зручно і набирати олію з пляшки, і розподіляти засіб по волоссю.

Витрачається масло дуже економічно і одного флакона Вам вистачить надовго.

Вся інформація про склад та спосіб застосування знаходяться на зворотному боці пляшки та картонній упаковці, в яку була упакована олія:

Об'єм коктейлю- 50 мл.

Це не монопродукт. У складі цього засобу – суміш різних корисних інгредієнтів:

олія ефіопського чорного кмину, біотин, нікотинова кислота, піридоксин, ретинол, токоферол.

Колір олії золотистий, а аромат дуже приємний – пряний, трав'яний.

Чим це масло відрізняється від інших, які я використовую?

Його потрібно наносити на шкіру голови, і по всій довжині.

За допомогою піпетки наношу по проділах олію на шкіру голови. На один проділ достатньо однієї крапельки.

Коли олію нанесено на всю поверхню, я кілька хвилин роблю легкий масаж голови кінчиками пальців. Кров приливає до поверхні, шкіра розігрівається. Потім я розподіляю олію по всій довжині, збираю волосся в пучок і ходжу з маслом 2-3 години. Коли є можливість, я наношу масло на ніч, заздалегідь постеливши на подушку рушник.

Компоненти даної олії мають спрямований вплив на цибулини, вони пробуджують їх і стимулюють працювати і виробляти волосся.

Ефект

Результат від регулярного використання олії безперечно є. Волосся стало випадати менш інтенсивно, я навіть тепер можу розчісувати вологе волосся, не боячись, що гребінець висмикне ослаблене волосся. Коріння зміцнене, але з часом я думаю, результат буде ще кращим.
Ціна виправдана, тим більше засіб не просто має добрий опис від виробника, але реально працює. І його склад звичайно ж заслуговує на окрему похвалу. У ньому зібрані найкращі активи, високої якості для здоров'я та краси волосся.

Напевно, мої читачі звернули увагу, що я небайдужа до краси волосся. Знову повторюся, що волосся – візитна картка жінки. Вони можуть бути темні і світлі, довгі і короткі, але якість їх має бути бездоганною.

Набір "Професійний догляд за волоссям" від бренду LUM - допомагає комплексно доглядати за волоссям будь якого кольору і довжини, закриваючи та вирішуючи не тільки візуальні проблеми, а й стимулюючи його ріст та зхищаючи від випадіння.

27 листопада, 2024
Vik_Sem
27 листопада, 2024