Пілінг для обличчя від Clarins

Пілінг для обличчя від Clarins
Пілінг для обличчя від Clarins

З цим мені допомагає Clarins Gentle Facial Peeling, який я обрала роки два назад, як ідеальний засіб, що здатний побороти мої недоліки за короткий час використання.

Густа і щільна, не розтікається, а міцно тримається в одній формі під час видавлювання на руки. Після розмазування перетворюється по текстурі в маску з глини с дрібними шимерними часточками. Запах настільки слабко виражений, що його навіть важко відчути.

Починається все з розпарення шкіри. Для цього я змочую маленький рушник у гарячій воді та прикладаю до обличчя на декілька хвилин.

Після цього паперовими рушниками промакую шкіру, щоб вона була сухою. Спочатку краще накласти засіб рівним шаром, наче маску, і залишити на одну хвилину.

Після цього потрібно потихеньку масажувати шкіру і скочувати засіб, намагаючись не розтягувати її.

Коли майже весь засіб на обличчі перетворився в маленькі катишки, потрібно змити пілінг теплою водою та завершити ритуал догляду сироваткою та зволожуючим кремом.

Після першого застосування можна помітити перші зміни – шкіра стає гладкою, м’якою та наче більш світлішою. Саме це дарує глина у складі, а рослинні екстракти дарують легке позбавлення від лущення.

Регулярне використання дозволить вам позбутися від постакне та зроблять чорні точки менш помітними, хоча бренд обіцяє, що пори лише звузяться. І все це без дискомфортного пересушення шкіри. Вау-ефект ви отримаєте точно з першого разу :)

Що стосується компонентів у формулі – то тут все просто. Так, є і допустимі компоненти, і з середньою безпекою, але точно засіб безпечний до використання та не викликає появу комедонів чи вугрів. З ними я не стикнулася під час використання :)

Здивована тим, що я тільки сіла писати цей відгук, знаючи, що він ще доступний на сайті, як виявилося, що його розкупили :D

Це доказує те, що крем-пілінг точно вартий вашої уваги, тому, коли він з'явиться - рекомендую взяти!

https://makeup.com.ua/ua/product/1091413/