Alina_Demchenko

Tink Magic Time : аромат який привертає увагу

Це один з самих затишних міні-наборів, які я бачила в останній час. Мінімалістий дизайн, при тому доволі яскраве і святкове пакування, слугує не тільки коробкою, а й справжньою новорічною іграшкою. Ох і сподобався мені цей концепт, скажу я вам так : практично, мило.

В білій святковій коробочці мене чекали два ароматних "смаколика" - крем для рук і бальзам для губ. Ці бальзами - мій мастхев косметички, тому поповнити свою колекцію таким гарним продуктом я завжди рада.

Продукти мають спільний, не реально шикарний аромат - апельсини з корицею. Активно виділяється пряна нотка, яка надає цим засобам справжньої зимовою атмосфери. Солодкий, тягучий аромат, став не просто приємним доповненням до продуктів - це те через що я закохалась в ці продукти і хочу постійно наносити.

Він має щільну текстуру і я навіть здивувалась цьому ( три моїх минулих, мали більш легку текстуру, а тут прям баттер). Він гарно розподіляється по губам, тане при контакті з теплою шкірою. По моїм відчуттям, тубу наповнили на стільки добре, що я не уявляю як її закрили - там нема і натяку на повітря. Завдяки такій текстурі, яку я чогось не зустрічала в інших бальзамах бренду - він більш економічний.

Бальзам швидко пом'якшує мою грубу шкіру губ і робить її м'якою за лічені секунди ( ефект дійсно наступає дуже швидко, та й тримається теж).

На смак - солодкий))) Я не спеціально, але самі розумієте, так виходить. Не можу сказати, що цей фантастичний аромат не викликає апетиту, створюючу в голові картинки новорічної ярмарки, де розливають глінтвейн, продаються всілякі смаколики...ммммм, їсти захотілось.

Продукт не викликає алергічної реакції чи чогось подібного. Я обожнюю ці бальзами, так що ще один мені точно був потрібен.

З кремами для рук від цього бренду я не була знайома, хоча мені розповідали що вони гарні і дуже бюджетні.

Крем має середню по щільності текстуру та нереально смачний аромат. Він здається на стільки шлейфовим, що я навіть не зрозуміла спочатку - "А звідки аромат?". Він здається більш солодким, більш пряним, краще читається цукровий апельсин. Може бренд випустить ще якусь продукцію з цим ароматом - бо він дійсно дуже гарний.

По якості він нагадує мені крема від Shelly. Він гарно живить шкіру рук, робить її зволоженою, ніжною на дотик. Подібна текстура прийдеться до смаку як сухій, так і нормальній шкірі.

Цей продукт точно додає крапельку магії в звичайну рутину і навіть таку ліниву як я - заставляє мастити руки.

27 листопада, 2024
Alina_Demchenko
27 листопада, 2024