Вухастик Hair Care Шампунь дитячий з ромашкою
Не поганий шампунь який дійсно не подразнює слизисту...
Привіт всім.
Сьогодні знову хочу поділитись своєю думкою з приводу засобу для догляду, цього разу це дитяча косметика українського виробника Вухастик. Шампунь дитячий з ромашкою.
Моїй доньці майже 4 роки за такий проміжок часу ми купували його не один раз, звісно він не був на постійній основі тому різницю та дію побачила дуже добре.
Пляшечка 200 мл, яскраво жовтого кольору, з кумедними вушками на етикетці.
Склад від виробника: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Lauryl Glucoside, Propylene Glycol, Cocamide DEA, Sodium Chloride, Pаrfum, Chamomilla Recutita Flower Extract, Citric Acid, Disodium EDTA, Methylisothiazolinone.
Що нам обіцяє шампунь:
-Дбайливо очищає волосся і шкіру голови, не подразнює і не пересушує.
-Підходить для застосування в разі ураження волосистої частини голови немовлят молочними кірочками.
-Екстракт ромашки у складі засобу надає блиску волоссю, пом’якшує та заспокоює шкіру.
-Продукт не містить мила, лугу, парабенів, силіконів, барвників, заборонених інгредієнтів.
Що можу сказати я: шампунь чудово справляється зі своєю задачею, в описі вказано що може використовуватись діткам та дорослим хто схильний до алергічних реакцій, це дуже великий+, ми таких проблем не маємо, але просто хотіла зауважити, жодних фарбників тобто зовсім прозора рідина з доволі приємним ароматом.
Відчуваю що буду замовляти ще не один раз...
Всім дякую за увагу....
Буду рада підписці, коментарям та вподобайкам🤗...
Коментарі (0)