Олія для догляду і масажу - Fresh Juice Energy Lime&Ginger+Argan Oil
Композиція натуральных олій, що заряджає енергією 🍋🟩
Особливості:
🍋🟩Натуральна ефірна олія лайма наповнює бадьорістю, зволожує шкіру
🍋🟩Натуральна ефірна олія імбиру тонізує, відновлює пружність
🌺Олія аргани продовжує молодість шкіри, позбавляє сухості та лущення
🍋🟩 Добре вбирається шкірою. Я наношу навіть для обличчя
🍋🟩 Легка, комфортна але досить непоганий зволожує шкіру.
Спосіб застосування
Для масажу - масажними рухами нанести на суху шкіру.
Для догляду – легкими масажними рухами нанесіть на суху чи вологу шкіру.
Склад
Paraffinum Liquidum, Isopropyl Palmitate, Cyclopentasiloxane, Tocopheryl Acetate, Citrus Aurantifolia Peel Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Zingiber Officinale Root Oil, Hippophae Rhamnoides Oil, Parfum, D-Limoneney, Cit
Пакування
Пластикова пляшка об'ємом 150 мл прозорого кольору з міцною надійною кришкою. Дозатор зручний але якщо повільно нахилити то може трохи підтікати. У мене від такої економії заляпалася обгортка 😂
Як на мене дуже соковитий дизайн, одразу видно з яким ароматом олійка 🍋🟩
Різноманітність
Олійки Fresh Juice мають декілька ароматичних композицій, що забезпечують приплив нових сил, розслаблення та насолоду.
🍋🟩Основні компоненти Lime & Ginger + Argan Оil - ефірні олії лайма, імбиру та арганії.
Ефірна олія лайма є чудодійним засобом для бадьорості,імбір - джерело сили і пружності для шкіри. Аргана повертає шкірі еластичність, тонізує та подовжує її молодість. Комплекс підвищує захисний бар’єр епідермісу і сприяє поліпшенню регенерації клітин.
🪻Наповнить душу спокоєм і подарує приємні хвилини релаксу Mint & Lavender + Almond Оil.
Тонкий аромат та цілющі властивості ефірнох олії м’яти відома своїми заспокійливими властивостями, лавандова олія зробить сон міцним та солодким, поживна олія мигдалю захистить шкіру танормалізує водно-ліпідний баланс.
🌹Чуттєва та грайлива Rose & Ilang-Ilang + Peach oilрозслабить та надасть впевниності у твоїй звабливості.
Ароматні олії пелюсток троянди та іланг-ілангу є сильними природними афродизіаками, олія персика пом’якшує шкіру надає їй здорове сяйво і привабливість.
🍊Легка та ароматна Tangerine & Cinnamon + Macadamia oil має святковий затишний аромат.
Олія мандарина - це джерело вітаміну С та благотворно впливає на тонус шкіри і підвищує її захисні бар'єри. Олія кориці має зігрівальний ефект. Комплекс бореться із «апельсиновою кіркою» і покращує лімфоток. А олія макадамії глибоко зволожує шкіру, дарує їй м'якість.
У мене була кожна з них, і навіть якщо мій фаворит троянда 🌹, то люблю їх усі...
Висновки
Олійка надає шкірі сяйва та м'якість, зволожує шкіру, а чудовий аромат зарядить енергією на тривалий час.
Мені дуже подобається олійка з трояндою для вечірніх ритуалів краси, вона така солодка і ніжна. А от лайм та імбир більш соковитий, яскравий та бадьорий.
Досить бюджетний засіб з економічним використанням. Ідеальний варіант для домашнього масажу та догляду. Я використовую олію як для класичного масажу так і для масажу скребком гуаша.
Коментарі (0)