Позитивний ефект від олій
Враження від Joko Blend Hair Growth & Strength Oil
Раніше я часто бачила в інтернеті відео, де дівчата наносять різні олійки на волосся, роблять з них масочки для шкіри голови, і воно у них просто ідеальне. Рідко під такими відео вказують, які саме олійки вони використовують, та тут є такий засіб, що зібрав у собі кілька видів олій, що забезпечуть красивий вигляд волосся та його ріст.
А ще цей еліксир – комплекс олій дає дуже класний ефект, якому я рада. Справа у тому, що моя шкіра голови схильна до лупи та лущення, і я намагаюсь всіляко її захистити від цього, та не завжди вдається. От, наприклад, нещодавно помила голову і після цього потрібно було швидко збиратись і йти на вулицю, я наче і добре посушила, та всерівно вітер трішки продув, і я вже відчувала дискомфорт, свербіж, боялась що з'явиться лупа. Перед наступним миттям голови, я нанесла цей засіб, і він швидко заспокоїв шкіру голови, а при легкому масажі пальцями, взагалі розслабив. До-речі, лупа так і не з'явилась, а свербіж припинився.
Також не можна оминути і той факт, що цей комплекс олій добре впливає на стан волосся, він зміцнює волосину, і з ним вони менше випадають. На цей листопад волоссяпад я запаслась різними засобами та вітамінами, щоб втратити мінімум волоссям, і бачу від цього позитивний результат).
Олія має власне олійну консистенцію, вона доволі яскрава та має трав'яний, злегка свіжий запах.
Цей засіб я наношу на шкіру голови та після цього масажними рухами пальців втираю її. Далі виробник рекомендує одягнути поліетилену шапочку, обгорнути голову теплим рушником і так трохи походити. Зізнаюсь чесно, я так роблю не завжди) переважно просто заплітаю волосся у косу, або роблю гульку). Так, при нанесенні олії, волосся одразу стає брудним, тому наносити її варто перед миттям голови, бажано за 10-15 хвилин.
Якщо змивати сульфатним шампунем, то взагалі легенько змивається. Безсульфатним шампунем я змиваю разом зі скрабом або пілінгом для шкіри голови.
У складі є багато олій: олія авокадо, олія насіння льону, олія коноплі, олія гранатових кісточок, розмаринова олія, обліпихова олія. Ще у складі є сквален, гідролізат кератину, екстракт імбиру, ретиніл пальмітат.
Пляшечка доволі зручна, об'єм 100мл, дизайн повністю у стилі лінійки догляду для волосся Joko Blend. Дозатор помпа, видає засіб добре.
Коментарі (0)