Alyona Fedyk

Click&Go: туш у цікавій тубі, з класною щіточкою та з хорошими властивостями

Click&Go: туш у цікавій тубі, з класною щіточкою та з хорошими властивостями

Kiko Milano Lost In Amalfi 24h Lasting Click Mascara вперше поселилась в моїй косметичні роки 3 тому, бо не повестись на упаковку з системою “клік-клак” – просто неможливо. А вже друга моя покупка була свідомою, оскільки туш підійшла мені по усім параметрам:

• розділяє вії;
  • в один шар створює природній мейкап без грудочок;
  • в два шари придає віям крутий об’єм і візуальну густоту;
  • стійка: не осипається та не відбивається на верхніх повіках;
  • не подразнює очі.

Вона є в продажі на Makeup, навіть була зовсім нещодавно, тому є сенс чекати:)

Тут теж в саме яблучко: я обираю саме такі туші, бо подовження мені не потрібно, а ось розпушити вії – діло святе:) Спершу трішки доведеться звикнути до того, що щіточка не звужена на кінці, як це зазвичай буває, а просто має циліндричну форму. Зате ворсинки дуже тонкі і сама щіточка виглядає такою м’якою, пухнастою та дуже делікатною…) Навіть коли дістаєш її з туби, чуєш цей приємний звук. Звісно, одразу хочеться турботливо прочесати цими ворсинками свої вії. Ніяких комочків та “павучих лапок”. Однак мінус таки є… Щіточка може набирати більше продукту, ніж нам потрібно:( Але хіба ми не вміємо з цим справлятись?

На тубу з золотистим покриттям дуже багато нарікань. Та зрештою, я ніколи не стикалась з тим, що верхній шар “золота” стирається. Не знаю, з чим це пов’язано, та тут я готова виступити адвокатом. Система click and go теж не підводила ні разу: все працює справно весь час користування. Відео залишила зі звуком, аби ви чули ці приємні клацання:)

Стійкість. Бренд гарантує 24 години фіксації. Я не проводила краш-тест, але знаю точно: зранку і до вечора туш тримається відмінно. Якщо порівнювати її з моєю (і не лише моєю) фавориткою The Saem… Хоча кого я обманюю? Ок, скажу так: The Saem – 10 балів, Kiko Milano – 8. Ну але ж рівень високий, погодьтесь! Напевно, я просто не можу об’єктивно порівняти бодай якусь туш з корейською улюбленицею. Lost In Amalfi 24h Lasting Click дуже гідна альтернатива. Раджу спробувати.