NIVEA Q10 день/ніч
Для мене NIVEA - це вічна класика, якій можна довіряти свою шкіру.
Я одна з тих ностальгуючих дівчат, які пам'ятають синю металеву шайбочку у маминій тумбі. І окрім цінного вмісту в ті роки була цінною і коробочка, яку ніколи не викидали, адже вона після прямого призначення в нашій сім'ї служила ємністю для зберігання шпулек (це детальки до швейної машини, мама швея).
З тих часів баночки і формули засобів NIVEA зробили величезний крок вперед і я хочу розказати про лінійку Q10 Power Anti-Wrinkle Firming.
Зміцнюючий денний крем проти зморщок NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle Firming Day Cream SPF15
Все, що ви прочитаєте в описі від виробника, в деяких пунктах більше, в деяких менше - працює на шкірі!
Крем має приємну ніжну текстуру, досить швидко вбирається не залишаючи жирного блиску. На нього добре лягає макіяж. Аромат приємний, він має нотки того самого класичного з шайби але звучить більш сучасно.
За дією найголовніше - це шикарне зволоження, крем робить шкіру пружнішою, добре захищає (особливо зараз в холодний період), на моїй комбінованій шкірі не виникає від вітру сухості. Рельєф трохи вирівнюється, колір шкіри виглядає свіжішим та рівнішим. Радує SPF у складі, це важливо для запобігання передчасного старіння шкіри.
Крем не викликав комедонів чи алергічних реакцій.
Трошки про склад
Я не експерт, далі буде суб'єктивна думка та інформація про складники з інтернету, яку я шукала в тому числі і для себе.
В кремі поєднані складові: зволожувачі, антиоксиданти, живильні речовини та ефективні сонцезахисні фільтри. Це забезпечує комплексний догляд, захист і боротьбу з ознаками старіння. Використання сучасних фільтрів (наприклад, Tinosorb S) гарантує надійний захист від шкідливого впливу UV-випромінювання.
Антивікові активні компоненти:
Ubiquinone (Q10) — коензим Q10, потужний антиоксидант, сприяє відновленню шкіри і боротьбі зі зморшками.
Creatine — стимулює вироблення колагену, підвищує пружність шкіри.
Tocopheryl Acetate (вітамін E) — антиоксидант, захищає шкіру від вільних радикалів, сприяє відновленню.
Сонцезахисні компоненти (SPF15):
Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid — забезпечує захист від UVB-променів.
Butyl Methoxydibenzoylmethane (Avobenzone) — забезпечує захист від UVA-променів.
Ethylhexyl Salicylate — посилює захист від UVB.
Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine (Tinosorb S) — сучасний фотостабільний фільтр широкого спектра, захищає від UVA та UVB.
Додаткові зволожувачі та емоленти:
Caprylic/Capric Triglyceride — легкий зволожувач, отриманий з кокосової олії, створює захисну плівку.
Cocoglycerides — натуральний пом'якшувач, який живить і зволожує шкіру.
Glyceryl Stearate SE — емульгатор, що утримує вологу і додає крему шовковистість.
Пакування
Красива картонна коробочка, всередині якої пластикова баночка з гвинтовою кришкою, під нею є додаткова фольгована мембрана - захист першого відкриття і водночас обмежувач (щоб крем не залип на внутрішній стороні кришки). Доречі, баночка на 50% з переробленого пластику.
Відновлюючий нічний крем проти зморщок NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle Replenishing Night Care
Якби мені потрібно було б описати крем одним словом, я б назвала його супер живильним! За текстурою він трохи щільніший за денний, має подібний аромат. Погоджусь з виробником - підійде для всих типів шкіри.
Я використовую крем за призначенням, саме за ніч і вже вранці моя шкіра ніби розгладжена і зволожена. Це прекрасний крем з коензимом Q10 та креатином, який за ніч глибоко проникає під час сну та відновлює шкіру.
Він також забезпечує антиоксидантний захист, сприяє регенерації та зміцнює природний бар’єр шкіри.
Про склад
Живильні та відновлювальні інгредієнти:
Caprylic/Capric Triglyceride: похідна кокосової олії та гліцерину, що забезпечує шкірі м’якість і гладкість.
Butyrospermum Parkii Butter (масло ши): інтенсивно живить і відновлює шкіру, сприяє загоєнню дрібних пошкоджень.
Cocoglycerides: зволожувальний компонент із кокосової олії, що пом’якшує шкіру.
Squalane: відомий як потужний зволожувач, підтримує еластичність і природний бар’єр шкіри.
Macadamia Integrifolia Seed Oil (олія макадамії): багата на жирні кислоти, що живлять шкіру і надають їй гладкість.
Активні компоненти
Ubiquinone (коензим Q10): сильний антиоксидант, який бореться зі зморшками, захищаючи шкіру від вільних радикалів і підтримуючи її енергію.
Creatine: амінокислота, яка покращує клітинний метаболізм і сприяє зміцненню шкіри.
Panthenol: заспокоює та відновлює шкіру, допомагаючи зберегти зволоження.
Пакування
Аналогічне до денного крему, тільки все оформлено в темних кольорах, що більше асоціюються з вечірнім доглядом.
Коментарі (0)