Олешко Анна💜

Sadoer маска тканинна для обличчя зволожуюча Апельсин Fresh fruit extract

Sadoer маска тканинна для обличчя зволожуюча Апельсин Fresh fruit extract

Обожнюю тканинні масочки... Вони зручні, можна брати з собою, швидко реанімують шкіру та гігієнічні у використанні.
Сьогодні натрапила на таку яскраву та соковиту апельсинову 🍊 масочку.

Маска має об'єм 25 грам в ній дуже багато есенції.

Сама масочка тоненька, непогано лягає на обличчя.

Другий шар з перфорованого матеріалу схожого на целофан, коротше пакет😂. У мене є два варіанти навіщо він потрібен

1. Для легшого нанесення маски, щоб простіше було розподілити по обличчу.

2. Щоб маска швидко не підсихала або в якості такого собі "утеплення 😂".

Я знімаю цю захисну плівку, хоча не знаю можливо вона спеціально двошарова. Напишіть, будь ласка, як ви вважаєте!

🍊Вітамін С
Апельсини – відоме джерело вітаміну C та потужний природній антиоксидант. Допомагає відновити та захистити шкіру від пошкоджень та впливу вільних радикалів.

🍊Екстракт апельсина містить природні фруктові кислоти, що допомагають вирівняти тон шкіри та освітлити пігментацію та темні плями.

🍊Зволоження та пом'якшення шкіри

Апельсин містять велику кількість вологи, яка може допомогти зволожити та збалансувати гідробаланс шкіри.

🍊Заспокоювання шкіри
Апельсин має заспокійливі властивості, що допомагають зменшити запалення та подразнення шкіри.

🍊Вирівнювання текстури шкіри
Апельсин містить цитрусову кислоту, вітаміни A та E, які сприяють вирівнюванню текстури шкіри, зменшенню пошкоджень та підвищенню еластичності шкіри.

Попередньо очистіть шкіру обличчя. Відкрийте пакувальний пакет і дістаньте маску, нанесіть її на обличчя і обережно розподіліть руками, щоб маска щільно прилягала.
Час використання 15-20 хвилин але я можу і півгодини лежати, дуже в неї приємний аромат цитрусових 🍋‍🟩
Надлишки есенції я завжди розподіляю на шию і зону декольте. Але тут так багато есенції, що вистачить на руки, п'яти та взагалі з голови до ніг...

вода, пропіленгліколь, гліцерин, алантоїн, ксантанова камедь, екстракт плодів апельсина (цитрусового юноса). Інші мікрокомпоненти: карбомер, триетаноламін, біс (гідроксиметилімідазолідинілсечовина, динатрію ЕДТА, гідрогенізована рицинова олія ПЕГ-40, метилізотіазолінон, ароматизатор, йодопропінол). бутілкарбамат

Маска по формі підходить до мого обличчя, але комусь буде широка. Отвори під очі можна було й ширше зробити 😝 але з цими масками ніколи не вгадаєш.
Ефект має зволожуючуй, легко вбирається, освіжає та заспокоює суху обвітрену шкіру. Покращує тон шкіри та підтримує її здоровий вигляд. Після використання обличчя ніжне та гладеньке.

29 листопада, 2024
Олешко Анна💜
29 листопада, 2024