Фісташка

Відгуки на свічки з адвенту Rituals: Мої ароматні відкриття!

Свічки я дуже люблю і часто купую собі. Вони були у мене від різних брендів та у різних цінових категоріях. Але якось до бренду Rituals руки не доходили.

До речі, запрошую почитати відгук на свічку Jo Malone.

https://club.makeup.com.ua/post/36404/

У мене мініатюрки свічок з адвент-календаря. Я приблизно прикидала, що такої свічки вистачає на 10 годин горіння. Як на мене, цього більш-менш достатньо, щоб оцінити якість свічечки. Тим паче, у мене їх чотири штуки. Єдиний момент: щоб повністю відчути аромат свічки в такому маленькому розмірі, треба палити її в невеликій кімнаті. Бо все ж таки для вітальні в 10 квадратів вона замаленька. Я зазвичай палю їх у ванній, коли роблю свої масочки тощо.

Моя малютка горіла рівномірно і плавно, ніякого диму, сплесків тощо. Аромат розповсюджувався по ванній дуже швидко. Свічечка вигоріла до самісінького дна.

Мені дуже подобається різноманітна лінійка ароматів у бренду. Зараз детальніше пройдемося по тим, що у мене є.

Аромат: ваніль, кардамон, пачулі, розмарин, ветивер.

Я думала, що аромат мені буде занадто важким, але на диво він виявився досить приємним. Не скажу, що я прямо куплю цей аромат знову, але й не можу сказати, що він зовсім не сподобався. Звичайно ж, в основному він пахне ваніллю з кардамоном. Але є там також нотки, що трошки освіжають аромат і не роблять його задушливим та надто солодким.

7/10

Аромат: інжир, ірис, какао, сандалове дерево, гвоздика.

Цей аромат мені дуже сподобався. Він фруктовий, ягідний, трошки солодкуватий і свіжий. Повністю потрапив у мої смаки. Цю свічечку навіть додам у віш-ліст.

10/10

Аромат: на жаль, я не знайшла детального опису. Аромат квітів (піонія, муга тощо) в поєднанні з цитрусами та ягодами, а також сандалом.

Аромат приємний, квітковий. Ягід майже не чую. Він класний, але у мене з ним асоціація з дешевими парфумами. У моєму дитинстві багато дешевих парфумів мали такий квітковий аромат і тому я не можу сприймати його по ціні бренду Rituals. Треба було б сюди додати чогось цікавого.

8/10

Аромат: фрукти (не знайшла які), троянда, фіалка, сандалове дерево, пачулі, мускус, амбра.

Аромат дуже теплий, затишний і приємний. Трошки квітковий і трошки солодкий. Ця свічка у мене закінчилась першою. Чомусь рука тягнулась до неї через її затишність.

10/10

29 листопада, 2024
Фісташка
29 листопада, 2024