Ta_nyaaaaaaa

Не вартує жодної копійки

Не вартує жодної копійки
Не вартує жодної копійки

Цю сироватку маю в об’ємі 15 мл. Виглядає естетично, пакування незвичне, також дуже гарне, тому чудовий варіант для подарунку.

Баночка 15 мл виготовлена зі скла.

Дозатор - піпетка, працює добре.

Не вартує жодної копійки
Не вартує жодної копійки
Не вартує жодної копійки
Не вартує жодної копійки
Не вартує жодної копійки

Текстура гелева, жовтуватого відтінку, дещо масляниста, але не дуже жирна.

Для разового використання мені вистачає вмісту однієї піпетки. Наношу щедро.

Аромат яскраво виражений, суто запах прополісу, схожий на аптечну настоянку.

Склад у сироватки чудовий, цілком безпечний і направлений на живлення, надання сяйва, відновлення, антибактеріальну дію, зволоження, заспокоєння та навіть омолодження за рахунок підвищення пружності.

Основними активними компонентами є:

▫️ Екстракт прополісу — має антибактеріальну дію, зменшує почервоніння, прискорює природній цикл клітинного оновлення.

▫️Екстракт обліпихи — відновлює шкіру, підвищує пружність, захищає клітини від пошкоджень, спричинених дією вільних радикалів.

▫️Бджолине маточне молочко — стимулює синтез колагену, підвищує зволоженість шкіри, захищає від фотостаріння.

▫️Пантенол (провітамін В5) —діє як хумектант, притягуючи вологу та утримуючи її в шкірі, пом’якшує, стимулює регенерацію.

▫️Ніацинамід (вітамін В3) — має протизапальну дію, зменшує розмір пор, сприяє збільшенню кількості керамідів, що зміцнюють епідермальний бар’єр, та зменшує втрату вологи.

▫️ Вітамін С (аскорбінова кислота) у високостабільній формі — надає антиоксидантний захист, зменшує негативну дію ультрафіолету на шкіру.

Сироватку використовую понад місяць у ранковій рутині.

Від неї відразу помітне легке сяйво, але я б не назвала це сяйвом зсередини, як розповідають інші, це скоріше сяйво завдяки олійній текстурі сироватки. Після поглинання воно уже не таке помітне.

Спочатку сироватка трішки липка, але з часом всідається. Після перекриття кремом липикість не відчувається зовсім.

Зволоження від неї також просте, базове, легке, не дуже потужне. Чітко живильний ефект також не помітила. Як і освітлення пост-акне, рівномірний тон і протизапальну дію. Бо протягом часу використання сироватки з’являлися нові висипання, на швидкість їх зникнення вона теж не вплинула.

Хотіла б долучити фото до/після, але, на жаль, результату жодного, тому продемонструвати мені нІчого.

Як на мене, сироватка дуже переоцінена по поточному прайсу на ринку. Та ж сама сироватка Skin&Lab з вітаміном С виявилася значно потужнішою, ефект миттєвий, а з часом накопичувальний і ще більш помітний. І це при тому, що її вартість майже вдвічі менша.

29 листопада, 2024
Ta_nyaaaaaaa
29 листопада, 2024