Чистикова Дар'я

Флюїд для волосся "Рідкий шовк"

Флюїд для волосся "Рідкий шовк"

Засіб, що прибере пухнастіть, надасть блиску волоссю та ідеально підійде пористому волоссю. Розповідаю ⬇️

Флюїд представлений у скляному матовому флакончику. З дозатором піпеткою. Об'єм складає 30 мл, але повірте його вистачить надовго, розхід дуже мінімальний.

Текстура гелева, доволі густа. Аромат приємний, мені нагадує дорогі парфуми з квітковими нотками. Запах тримається на волоссі приблизно годину-дві, легенько, зі звичайними парфумами не конфліктує.

Засіб містить у складі комплекс з рідким шовком, олією жожоба, протеїнами пшениці, провітамінами В5 та екстрактом орхідеї.

Що робить?

Обіцяє миттєве відновлення сухого та пошкодженого волосся, активне зміцнення та глибоке зволоження структури волосся. А також неймовірну гладкість, слухняність та шовковистість волосся.

Як використовувати?

Наносити на сухе чисте волосся, переважно на кінчики. Залишки продукту рівномірно розподілити по довжині волосся, відступивши від коренів.

Враження від використання

Після сушки феном наношу засіб на сухе волосся, інколи одразу, інколи через годину, як виявилось це не принципово, головне, щоб волосся було чистим та сухим. Розподіляю руками, попередньо розтерши флюїд на долонях, як олійку.

Засіб потребує часу на вбирання, близько 5-10 хвилин. Після цього можна оцінити результат ⬇️

Волосся стало ще більш блискучім та гладким, є візуальний ефект зволоженого та здорового волосся без обяження.

Воно однозначно більш шовковисте, слухняне, має приємний запах та доглянутий вигляд.

Брудниться волосся з флюїдом як зазвичай, тобо ніяк не впливає, це плюс.

Знайомство з брендом перевершило всі мої очікування, всі засоби без прикрас чудові та виявились дієвими для мого волосся 👌

Якщо пропустили попереднi дописи:

Пілінг для шкіри голови

https://club.makeup.com.ua/post/57858/

Набір "Посилене живлення та ріст"

https://club.makeup.com.ua/post/58134/

29 листопада, 2024
29 листопада, 2024