Nastina

крем Lancaster у подарунок як гарна можливість познайомитися з брендом!

Вітання! Даний моделювальний крем для обличчя від Ланкастер я отримала в подарунок від Мейкап-клуб за участь у розіграші. Раніше не була знайома з цим брендом, тому була надзвичайно рада отримати такий виграш.

Ось прийшов час його тестувати, і можу вас запевнити, що крем дійсно гарний.

Коробочка об'ємом 15 мл зручно закручується стильною кришечкою дзеркального золотого кольору. Сам крем трішки жовтуватий, скоріше кремового кольору, дуже густий, але добре розподіляється обличчям. Крем можна наносити і ввечері, і вранці.

Він добре живить шкіру та практично не залишає жирного блиску, просто легке здорове сяйво. Мені дуже сподобалося відчуття після цього крему, тому що я одразу відчула максимальне зволоження, і шкіра сказала мені лише "дякую!"

Я його наносила і під очі, було досить комфортно. Тож з легкістю можна використовувати цю баночку як альтернативу крему під очі.

Думаю після систематичного використання, хоча б тиждень, шкіра буде пом'якшена і більш доглянута. Буду продовжувати використання і в дописі про порожні баночки цієї зими ви обов'язково побачите моделювальний крем Lancaster.

Дякую Мейкап Клуб за можливість тестувати такі класні продукти для макіяжу та догляду за собою.

крем Lancaster у подарунок як гарна можливість познайомитися з б�рендом!
10 грудня, 2024
Nastina
10 грудня, 2024