Nastina

Зміцнювальна сироватка від Lancaster

Усім привіт! Сьогоднішній пост буде присвячений одному з перших моїх продуктів по догляду за обличчям від Lancaster. З продукцією бренді я раніше не була знайома, тому з превеликою радістю побачила своє ім'я у списку переможців розіграшу б'юті боксів з трьома крутими продуктами: тонік з розмарином для шкіри голови від Weleda, крем для обличчя і ще один подарунок від Lancaster.

І це відновлювальна сироватка! У акуратній пляшечці, що повністю повторює оригінальний флакончик, знаходиться 10 мл сироватки.

Пляшечка з кришечкою, що закручується. До кришечки під'єднана лопатка, яка зачерпує невелику кількість засобу. І для повноцінного догляду треба хоча б 3-4 порції. Засіб досить рідкий, кремово-білого кольору. Консистенція зручна для нанесення.

Я наношу її кожного дня увечері і зверху наношу крем для обличчя. Сама сироватка швидко поглинається шкірою, не залишає сяяння. Але в той же час, мені вистачає зволоження, шкіра доглянута і точно не стягнута. Аромат у сироватки досить нейтральний і косметичний. Парфумованих, солоденьких та інших віддушок не відчувається.

Приємно отримувати подарунки, а такі круті доглядові продукти для обличчя, ще приємніше! Буду користуватися і надалі, думаю, що сироватка матиме накопичувальний ефект і за ніч буде добре відновлювати шкіру та насичувати її корисними речовинами.

Дякую усім за прочитання мого посту, принагідно раджу спробувати сироватку 365 Lancaster. В ній прекрасно все: комфортні відчуття, достатнє зволоження та легкий немасляний фініш.

До наступних дописів та постів, до побачення!

16 грудня, 2024
Nastina
16 грудня, 2024