Зміцнювальна сироватка від Lancaster
Мініатюра - ідеальна для знайомства з брендом Lancaster
Усім привіт! Сьогоднішній пост буде присвячений одному з перших моїх продуктів по догляду за обличчям від Lancaster. З продукцією бренді я раніше не була знайома, тому з превеликою радістю побачила своє ім'я у списку переможців розіграшу б'юті боксів з трьома крутими продуктами: тонік з розмарином для шкіри голови від Weleda, крем для обличчя і ще один подарунок від Lancaster.
І це відновлювальна сироватка! У акуратній пляшечці, що повністю повторює оригінальний флакончик, знаходиться 10 мл сироватки.
Пляшечка з кришечкою, що закручується. До кришечки під'єднана лопатка, яка зачерпує невелику кількість засобу. І для повноцінного догляду треба хоча б 3-4 порції. Засіб досить рідкий, кремово-білого кольору. Консистенція зручна для нанесення.
Я наношу її кожного дня увечері і зверху наношу крем для обличчя. Сама сироватка швидко поглинається шкірою, не залишає сяяння. Але в той же час, мені вистачає зволоження, шкіра доглянута і точно не стягнута. Аромат у сироватки досить нейтральний і косметичний. Парфумованих, солоденьких та інших віддушок не відчувається.
Приємно отримувати подарунки, а такі круті доглядові продукти для обличчя, ще приємніше! Буду користуватися і надалі, думаю, що сироватка матиме накопичувальний ефект і за ніч буде добре відновлювати шкіру та насичувати її корисними речовинами.
Дякую усім за прочитання мого посту, принагідно раджу спробувати сироватку 365 Lancaster. В ній прекрасно все: комфортні відчуття, достатнє зволоження та легкий немасляний фініш.
До наступних дописів та постів, до побачення!
Коментарі (0)