M O N D ✨️

Демакіяж на чутливій шкірі: що обрати?

Сьогодні розповім про мастхев у моїй косметичці : міцелярну воду Bioderma Sensibio H2O. Це не перший засіб з лінійки Bioderma Sensibio, який купую. Якість радує, враховуючи, що формули розроблені спеціально для чутливої шкіри.

Щиро раджу звернути увагу також на крем Bioderma Sensibio Light, про нього розповідала тут -> https://club.makeup.com.ua/post/18333/

У мене компактний формат міцелярної води у 100 мл – ідеальний для подорожей, затесту або щоденного використання. Прозорий флакон дозволяє бачити залишок засобу, а зручна кришка міцно закривається, виключає ризик протікань.

Склад включає очищену воду, міцели ефірів жирних кислот, які м'яко видаляють забруднення та макіяж. А також тут є заспокійливі компоненти, такі як екстракт огірка. Формула не містить спирту, ароматизаторів та парабенів, тому підходить для чутливої шкіри.

Спосіб застосування: протріть шкіру обличчя ватним диском, змоченим Bioderma Sensibio H2O. Не потребує змивання водою. Застосовувати 1-2 рази на день.

Справляється з будь-якими текстурами. Трохи довше видаляє стійкі матові помади та туші, але все одно може прибрати їх, не залишаючи слідів.

Мені подобається, що ця міцелярна вода не лише делікатно знімає макіяж, а й не сушить шкіру та не залишає липкості. З упевненістю можу сказати, що вона не провокує висипань і допомагає підтримувати шкіру в ідеальному стані.

Це знахідка для тих, хто шукає якість, комфорт і дбайливий догляд за шкірою не за всі кошти світу. Рекомендую!

Міцелярна рідина Bioderma Sensibio H2O Micellaire Solution

30 листопада, 2024
M O N D ✨️
30 листопада, 2024