DARIIAKOVACH

Не типовий засіб для 🩸

Не типовий засіб для 🩸

Пам’ятаю,як в 7-му класі приходили в школі дві пані,та розповідали про менструацію. Роздали всім набір з календариком,прокладками для юних леді і в принципі проводили бесіду. Тоді хлопці сиділи на уроці,а дівчат забрали в актову залу,та ліпше б цей «урок» про менструацію був для всіх.

Запам’ятала я мало,бо перше моє знайомство з цією темою виникло в 4 класі,у віці 9 років. Моя мама ще не встигла провести зі мною бесіду,але цю бесіду провели однокласниці,які залякали 🩸 і болем. В решті-решт ввечері я вже сиділа в сльозах біля мами,яка мене втішала і пояснювала НОРМАЛЬНО,без жесті)Тож коли це сталось,я вже розуміла як діяти.

Насправді,це один з засобів,який я не можу замінити. Котекс не пішли з ринку,а я завжди шукаю альтернативу. Та підходять мені лиш вони.

Я користуюсь виключно прокладками за рекомендацією гінеколога. А саме гіпоалергенними. Та існують виключення,коли 💧має бути дуже багато,а особливо вночі.

Цим виключенням стали трусики. Мій мастхев.

В упаковці 2 шт,вартістю до 50грн. З ними надійно спати і не турбуватись,що щось піде не так. Ні,вони не відчуваються ніби підгузки,це звичайні трусики,але надійні.

Єдиний їх мінус-це не універсальність,нема розмірів. У мене стегна 100см,мені вони нормальні. Але вище 100 вже можуть перетискати і приносити дискомфорт. Жінки різні,у всіх різний зріст,комплекція. У когось самі стегна ширші,у когось сідниці. Тому над цим варто працювати бренду

Резинка середня,всі шви зовні,аби нічого не тиснуло,не муляло. Дизайн простий,але милі сердечка. Особисто мені в такі дні не вистачає такої милоти)

Іншими трусиками я ніколи не користувалась,не мала нагоди і необхідності щось змінювати. Тому,якщо ще не пробували-раджу.

Одним словом-це краще,що було вигадано для впевненого і спокійного сну в позі ⭐️