Вичерпно про Catrice True Skin High Cover Concealer у відтінку 010 Cool Cashmere
Консилер для тих, кому інші засоби западали у зморшки. Переймалась, чи підійде, а дарма!
Скільки себе памʼятаю, то завжди з темними колами під очима. У підлітковому віці вважала, що це через недосипи, але навіть з налаштованим режимом вони нікуди не зникли. Тому консилер – мій обовʼязковий засіб у косметичці.
Раніше я користувалась консилером Maybelline New York Instant Eraser, але це взагалі не те в порівнянні з Catrice True Skin High Cover Concealer 🫰
Зручність використання, пакування
Консилер знаходиться у пластиковій прозорій баночці 4,5мл. Він легко розкручується та не протікає, а форма тари зроблена таким чином, що забирає весь зайвий засіб з аплікатора, До речі, про нього. Аплікатор дуже зручний у користуванні, гнучкий, мʼякий і приємний. Ним легко наносити продукт як на темні кола, так і точково на висипи. Можна регулювати потрібну кількість консилеру.
Склад
У складі консилеру є тальк, тому теоретично може закупорювати пори, на собі я цього не помітила.
Велику роль приділено зволожувальним інгредієнтам (гіалуронова кислота, гліцерин), оскільки одна з характеристик консилера від виробника – зволоження до 18 годин. Разом з цим додані складники для матовості покриття. В результаті консилер виглядає напівматовим і це його значна перевага.
Ефект від користування, результат
Зі свого досвіду можу сказати, що консилер Catrice True Skin – дуже комфортний засіб на кожен день. Разом зі своєю основною задачею зменшувати видимість темних кіл, висипів, почервонінь, він не пересушує шкіру. Перекриття середнє. Напівматовий фініш мені дуже подобається: продукт можна легко розподіляти на шкірі, він не забивається у зморшки (може зовсім трохи, якщо нанести забагато засобу, але це означає, що консилер треба краще розтушувати) і його можна не закріплювати пудрою.
За потреби я наношу консилер у 2 шари.
Гарного ефекту вдається досягнути при поєднанні бб/тонального та консилеру.
Консилер Catrice True Skin наношу твердо набитим пензлем. Я пробувала різні варіанти, але саме пензлем фініш подобається найбільше. У мене він схожий до цих позицій на сайті:
Про відтінок 010 Cool Cashmere
У мене світла шкіра і в цілому цей консилер їй підходить, але він іде тон у тон. Наступного разу в зяла б світліший. Тобто якщо консилером ви хочете висвітлити певну ділянку, то відтінок 010 для цього не підійде, хіба що у вас загоріла шкіра. Консилер не окислюється і не жовтить, має дещо рожевий підтон, що якраз підходить для корекції зони навколо очей.
На фото намагалась передати саме той колір консилеру, що й в живу, але він ще світліший, ніж на фото.
Підсумки і ще декілька фактів про продукт
- веганський
- водостійкий
- довго тримається на шкірі, не скочується
- схвалений дерматологами
- без парабенів та мінеральних масел (Mineral oil)
Чудовий консилер, ще й за таку адекватну ціну. Після Maybelline New York Instant Eraser 🙅🏻♀️ консилер Catrice True Skin High Cover для моєї комбінованої шкіри просто казка 🫰 Вона не пересушується, а засіб не западає у зморшки. Залишається лише визначитись із відтінком
Коментарі (0)