Ранкова спроба оживити обличчя
Корейська маска з центелою та конжакові патчі
Випадково видалила пост, тож поділюсь знову))
Рінкове відображення в дзеркалі повідомило про необхідність додатковий ритуалів догляду. Я звернулась до найпростішого: тканинна маска та патчі. Улюблених масочок під рукою не було, тож скористалась рандомно придбаною Eunyul One Shot Ampoule Cica. Едине, з чим мала впоратись ця маска - заспокоєння. Але ефект виявився ну дуже посереднім, ледь трошки посвітлішали пару червоних плямок на обличчі, зволоження нуль. Ще й довелось змивати водичкою, бо сама сироватка залишає липкий шар на шкірі, що не вбирається. Необхідність перезалити пост дає змогу поділитись ще й додатковим враженням - мені ще й шкіру підсушило на додачу. Будете проходити повз цю масочку - проходьте.
Натомість рекомендую класну, бюджетну маску з центеллою, що дійсно працює FarmStay Cica Farm Regenerating Calming Mask, в офлайн магазинах продається в роздріб, на мейкапі є паки по 10 шт за дуже гарною ціною, значно вигіднішою. Почитати про неї можна тут https://club.makeup.com.ua/post/37208/ .
А ось конжакові патчі серії Coffee o`clock від іспанського бренду Beter дали очікуваний результат. Зняли набряки, трошки вирівняли та тонізували шкіру під очіма, ніколи у мене не сповзають. Користуюсь ними пару разів на тиждень, подобаються, як і більшість продуктів цієї лінійки. Не знаю чи продаються окремо по парі, у мене упаковками по 10 шт. Не диво-продукт, але наразі чи не найкращі серед бюджетних, що я пробувала. Якщо знаєте патчі з вау-ефектом - буду рада рекомендаціям :)
Висновок: якщо обличчю треба експрес-догляд, на кшталт "привести до ладу", то є сенс використовувати перевірені, дієві продукти. Добре мати страховий запас улюблених продуктів. І не ритися без окулярів у переліку постів, щоб випадково щось не видалити))
Коментарі (0)