Альгінатна протизапальна маска для обличчя "Біо-активна" з хлорофілом
NanoCode
Продовжую відкривати для себе бренд NanoCode. Сьогодні на огляді альгінатна масочка з протизапальним ефектом. Чи виявилась дієвою? Розповідаю ⬇️
Масочка об'ємом 20 мл представлена у червоному саше.
Порошок світло-зеленого кольору, має косметично-пудровий майже не виражений аромат.
Корисності у складі наступні:
• Альгінати водоростей — зволожують, тонізують шкіру та сприяють її регенерації.
• Хлорофіл — має антиоксидантну дію, покращує колір обличчя та зменшує запалення.
• Д-пантенол — заспокоює, зволожує шкіру та сприяє її відновленню.
• Екстракт насіння льону — живить і пом’якшує шкіру, підвищує її еластичність.
• Екстракт кореня лепехи — має антибактеріальні та протизапальні властивості.
Що робить?
Обіцяє інтенсивно наситити шкіру обличчя живильною вологою і надати потужну протизапальну дію. Маска містить біологічно активні натуральні компоненти, які забезпечують епідермісу миттєвий антистрес-ефект.
Як використовувати?
Ретельно очистити шкіру обличчя, нанести сироватку або легкий крем для свого типу шкіри та дати вбратися. Виробник не рекомендує використовувати засоби, що мають у складі жирні олії.
З’єднати вміст саше з 60 мл активуючого лосьйону або води кімнатної температури (20-25° С). Отриману суміш швидко перемішати до консистенції густої сметани та нанести на обличчя товстим шаром.
Через 20 хвилин маску необхідно зняти одним шаром та нанести на обличчя крем за типом шкіри.
Враження від використання
Ця масочка була трохи рідкуватою у порівнянні із альгінатною масою СОЛІ МЕРТВОГО МОРЯ цього ж виробника. До речі про неї тут https://club.makeup.com.ua/post/57831/
Хоча об'єм води був однаковий — 60 мл (я завжди вимірюю вагами). Тож майте на увазі, можна сміливо використовувати трохи менше.
У всьому іншому масочка мене потішила: приємно охолоджувала шкіру під час процедури. Я наносила її на все обличчя, включаючи зону очей і губ. Власне результат >>>
Масочка відмінно матує, звужує пори та вирівнює колір обличчя.
Крім того, після використання шкіра виглядає свіжою, більш гладкою та доглянутою. Вона не викликала жодного дискомфорту.
Для досягнення максимального ефекту виробник рекомендує використовувати її курсом з 10-12 процедур 2-3 рази на тиждень.
Вона відмінно підійде для тих, хто хоче швидко освіжити шкіру. Тож сміливо рекомендую!
Коментарі (0)