SelfloveLili

Наше волосся- це одна з наших візитівок

Пошуки більш менш ідеального шампуню тривали дуже довгі роки. І нажаль раніше не було такого великого вибору як зараз.

Волосся у мене дуже вибагливе. Воно вʼюнке, важке, пористе, фарбоване, неслухняне яке постійно плутається. Та ще й плюсом до всього цього дуже чутлива шкіра голови для якої не легко щось підібрати. Десь щось не так і в мене одразу сильна сухість та лущення шкіри. При чому настільки що коли ходжу у перукарню ніколи там не мию волосся а якщо і мию то беру з собою свій шампунь 😅 вже неодноразово робила цю помилку і потім зла на себе. Останній раз у вересні знову припустилась цієї помилки і згодилась після стрижки помити волосся їх шампунем і потім мінімум 2 тижні шкіра голови була неймовірно пересушена з купою лущення😤

Раніше що я тільки не робила і навіть до лікаря ходила. Мені виписували просто 🙄 величезну купу лікувальних шампунів від лупи . Але навіть при їх використанні нічого не змінювалось.

І ось одного прекрасного дня одна перукар порадила мені спробувати шампуні без сульфатів.

Вже більше 12 років я перейшла на використання засобів без Sls і Sles. І це реально було моїм порятунком

Звичайно що і ці шампуні не всі ідеальні і у всіх все індивідуально. Але мені вдалось підібрати для себе ті в яких на даний момент я впевнена на всі 💯

1. Вже доволі тривалий час я користуюсь шампунем від Artistic.

Це британський бренд Artistic Hair

Він відноситься до професійної класифікації догляду

Підходить для усіх типів волосся

Призначений для очищення ,живлення та зволоження

У своєму складі містить олію арганії, гіалуронову кислоту та омега 3

Мию волосся через день. Наношу при митті 2 рази, кожен раз після нанесення масажую і витримую на волоссі 4-5 хвилин.

Має прозорий колір з густою консістенцією. Аромат приємний та не навʼязливий.Середня пінність. Я купую одразу велике пакування і вистачає мені його на 5-6 місяців.

Він неймовірно мʼяко очищує і не персушує мою чутливу шкіру голови. Після використання моє волосся добре зволожене, мʼяке та слухняне. Легше розчісується та помітно менше ламке.

У складі відсутні парабени, Sls та Sles. Флакон виготовлений з екосировини I'm Green.

2.Другий шампунь яким доволі довго користувалась і комбінувала з попереднім це Hairmed B7

Це італійський бренд і це просто ❤️ Моє волосся від нього в неймовірному захваті.

Відноситься до професійної класифікації догляду

Підходить для усіх типів волосся

Призначений для очищення ,живлення та зволоження

У своєму складі містить олію арганії, макадамії та жожоба

Максимально делікатно , мʼяко та ніжно очищує шкіру голови та запобігає пересушенню.

Ефективно зволожує та покращує розчісування, розгладжує кутикулу та надає м'якості. Підходить для найчастішого використання. Має прозорий колір та приємний аромат. Консистенція густа і вистачає на довго.

ПЕРЕВАГИ АКТИВНИХ ІНГРЕДІЄНТІВ:

- Кокосульфат натрію, тартрат коко-глюкозиду натрію: делікатно очищають за допомогою сертифікованих ECOCERT GREEN LIFE миючих основ з рослинних та відновлюваних джерел;

- цитрат дилаурет-7 натрію: відновлює баланс pH, закриває лусочки кутикули, повертаючи волоссю природний блиск;

- Олія кісточок арганії олія насіння жожоба, олія насіння макадамії : живлять, зволожують і полірують волосся з ефектом розплутування, покращують його еластичність і надають м'якості.

БЕЗ SLES

БЕЗ ПАРАБЕНІВ

БЕЗ АЛЕРГЕНІВ

CRUELTY-FREE: продукти не тестуються на тваринах та не містять інгредієнтів тваринного походження.

Екологічно чиста упаковка: прозорі пляшки, виготовлені з ПЕТ, що на 100% підлягає вторинній переробці

Ціна на нього зараз на превеликий жаль злетіла просто космос🫣 з чим саме це повʼязано не зрозуміло. Начебто інші засоби теж подорожчали, але не настільки. Тому напевне доведеться шукати якусь альтернативу. І він в мене майже закінчився😭

Ці два шампуні для мене найкращі з усіх що були. І до поки найкращого більше нічого не знаходила а можливо і не знайду.

Дуже хотілося б знайти щось подібне вітчизняного виробника але поки нічого не спробувала і не знаю з чого почати

02 грудня, 2024
SelfloveLili
02 грудня, 2024