YuliHrytskoff

Сироватка з пробіотиками MyIDi 360° Solution Go-Biotics Liposerum

Сироватка з пробіотиками MyIDi 360° Solution Go-Biotics Liposerum

Мабуть, ні для кого не секрет, що пробіотики – це живі мікроорганізми, які підтримують баланс мікрофлори в кишківнику. Та останнім часом пробіотики стали популярними інгредієнтами і в косметичних продуктах, так як здатні підтримувати баланс мікрофлори на шкірі, що важливо для її здоров'я та краси. Окрім балансування мікробіому, пробіотики чинять чудовий заспокійливий ефект, зменшуючи подразнення та почервоніння шкіри; сприяють утриманню вологи в епідермісі, чинячи, таким чином, зволожувальну та поживну функції; а також створюють бар’єр, який захищає шкіру від зовнішніх несприятливих факторів.

Дуже гарний пробіотичний склад (та ще багато інших надзвичайно корисних для шкіри компонентів) є в Сироватці з пробіотиками MyIDi 360° Solution Go-Biotics Liposerum, тому про неї я б хотіла більш детально розповісти далі по тексту.

Дизайн цієї сироватки – це справжній витвір косметичного мистецтва, в якому все продумано просто до найдрібніших деталей! І, повірте, це справжня окраса косметичного столику та максимально можлива функціональність!

Сироватка приїхала до мене запакованою у дуже незвичний, проте максимально стильний, картонний тубус білого кольору, із чорно-золотими надписами. На обороті – деяка інформація про засіб. Ну що тут скажеш – естетика і космецевтика)

Що стосується флакону, в яку розфасована сироватка – то тут все, як я люблю!) Флакон виготовлений із товстого затемненого скла зеленого кольору, матовий, дуже приємний на дотик. По бокам рифлений, що допомагає флакону не вислизати із рук. Обладнаний помповим дозатором та міцно закривається пластиковою кришечкою «під дерево».

І це пакування сироватки вчергове доводить, що виробники косметики MyIDi справді розуміються в тому, що виготовляють, і що пропагують, адже далеко не в кожного бренда засоби пофасовані в флакони, які максимально унеможливлюють контактування засобу із світлом та повітрям, що сприятиме максимально довгому збереженню активів у робочому стані.

Об’єм сироватки – 40 мл.

Взагалі, вся ця серія засобів MyIDi – від коробки до кришечки флакону – максимально естетична. Чи собі коханій, чи на подарунок – прекрасний варіант!

Склад сироватки дуже цікавий, надзвичайно багатий на різноманітні корисності для шкіри. Формула засобу ультраконцентрована, збагачена інкапсульованими пробіотиками, які активуються за допомогою пребіотиків, що формують здоровий мікробіом шкіри, надають їй сяйва та здорового вигляду. Також у складі засобу міститься багатофункціональний комплекс біфідобактерій та сигнальних пептидів. Окрім цього, сироватка збагачена величезною кількістю рослинних екстрактів, протеїнів, гарних зволожувачів, гіалуроновою кислотою, фосфоліпідами та вітамінами. Чесно кажучи, я вперше зустрічаю настільки багату активами сироватку!

Та, що не менш важливо, сироватка є абсолютно безпечною, оскільки не містить у своєму складі парабенів, продуктів нафтопереробки, силіконів, сульфатів чи інших потенційно небезпечних компонентів.

Консистенція сироватки кремова, по типу молочка, дуже легенька і ніжна, практично невагома.

Текстура однорідна.

Колір – напівпрозорий молочно-білий.

Запах. При нанесенні сироватки я відчуваю тільки запах деяких компонентів складу, особливо відчутні натуральні рослинні олії. Запах сироватки надовго на шкірі не затримується і злітає з неї хвилин за 15 після нанесення засобу.

Сироватку MyIDi360° Solution Go-Biotics Liposerum я використовую, зазвичай, при ранішньому догляді за шкірою обличчя (на вечір у мене сироватка з трішки більш агресивним складом), хоча виробником зазначається, що її можна використовувати і вранці, і ввечері.

По використанню все стандартно – наношу сироватку на попередньо очищену шкіру по масажним лініям до її поглинання. Так як текстура сироватки кремова, надзвичайно ніжна, розприділяється по шкірі вона легко, не потребує розтирання чи яких-небуть інших додаткових маніпуляцій. При нанесенні не скочується. Поглинається дуже швидко, хвилинки за 2 після нанесення. Залишає на шкірі приємний сяючий фініш здорової шкіри (не плутати із жирним блиском!). Після поглинання ні жирності, ні липкості, ні плівки на шкірі немає, взагалі, жодних дискомфортних відчуттів.

Так як я використовую цю сироватку вранці, то закриваю, її зазвичай, санскріном. Проте, якщо я нікуди не планую йти, то можу цю сироватку взагалі нічим не закривати, адже її кремова текстура дає мені достатнє зволоження навіть при використанні соло. Хоч будь-яку сироватку, звичайно, треба закривати кремом, та, вважаю, треба орієнтуватись також і на потреби та стан власної шкіри. Думаю, для жирної чи комбінованої шкіри ця сироватка також може підійти і без закриття) А от при використанні для нормальної, чи, тим більше, сухої шкіри, закривати кремом треба обов’язково.

Крем поверх сироватки не скочується. До речі, на неї просто ідеально лягає декоративна косметика, тому інколи використовую дану сироватку в якості бази під макіяж.

Що стосується ефекту від використання сироватки, то він мені дуже подобається! Сироватка надає шкірі чудове зволоження, робить її гладесенькою, оксамитовою на дотик, надає дуже красиве природнє сяйво – з нею шкіра наче світиться зсередини. Взагалі, за час використання сироватки моя шкіра однозначно змінилася в кращу сторону – стала більш пружною, вікові зміни не такі помітні (звичайно, зморшки поки нікуди не ділись, але стали наче заповненими зсередини і не такими виразними), здоровішою та доглянутішою.

На завершення свого допису, я б хотіла розповісти деякі нюанси у використанні доглядових засобів із пробіотиками, щоб вони принесли вам максимальну користь.

Найперше, таку косметику я б особливо рекомендувала людям із чутливою та надчутливою шкірою; при зневодненій і схильній до сухості шкірі; при наявності частих запальних елементів; якщо ви надаєте перевагу м’яким, неагресивним компонентам у доглядовій косметиці. Та, по великому рахунку, косметика із пробіотиками у складі прекрасно підходить для догляду за будь-яким типом шкіри та при будь-яких потребах.

Косметика із пробіотиками може бути використана як при ранішньому, так і вечірньому догляді за шкірою, не потребує ніяких спеціальних умов використання, як-от закриття санскріном, та зберігання.

Однак, пробіотики поєднуються далеко не зі всіма компонентами, що можуть бути присутні у доглядових засобах. В першу чергу це стосується «агресивних» активів, тому, при використанні косметики із пробіотиками, варто уникати поєднання в одному догляді косметики, що містить у складі:

· кислоти, особливо саліцилову та гліколеву, оскільки при їх викорстанні так чи інакше мікробіом шкіри порушується, тому використання косметики з пробіотиками буде просто неефективним;

· антибіотики, які знищать як шкідливі, так і корисні бактерії, як наслідок, ефективність пробіотичної косметики буде знижена;

· пероксид бензоїлу – дуже ефективний при акне, однак є надзвичайно агресивним, що може призвести до потенційної руйнації пробіотику.

Дотримуючись цих простих правил, косметика із пробіотиками в складі принесе вам свою максимальну користь і, при правильному використанні, подарує здорову, сяючу шкіру.

Сироватка з пробіотиками MyIDi 360° Solution Go-Biotics Liposerum, як на мене, ідеальна від початку й до кінця, від упаковки до консистенції. Ну і склад – він вартує окремої уваги. Як і ефект) Звичайно, рекомендую!

01 грудня, 2024
YuliHrytskoff
01 грудня, 2024