Крутий незмивний кондиціонер для пористого волосся Alfaparf leave-in conditioner
Я навіть розрізала упаковку щоб використати все до останньої краплі🤩
Рік я не користувалась звичайним кондиціонером, бо мені дуже ліньки витримувати його на волоссі, натомість придбала цей незмивний лівін, щоб зекономити час⏳
Помила шампунем, далі незмивні засоби, швиденько посушила і все, пішла жити життя😋
Трихологи і експерти по волоссю мене за це розстріляли б напевно🔫 бо так робити не можна, незмивні засоби не замінюють кондиціонер, його треба кожного миття🧖♀️ але я справді не помітила погіршення стану волосся за цей рік. Воно навпаки стало кращим) звичайно я використовувала в комплексі й інші засоби, які гарно впливали на моє волосся, наприклад маску раз в декілька миттів+кремовий термозахист.
- Сам засіб має кремову текстуру, не густу. Запах звичайний косметичний, приємний, на волоссі довго не затримується.
- Склад з силіконів. Я їх не боюсь) вони допомагають моєму пористому волоссю мати нормальний вигляд за допомогою плівки, яку вони створюють. Шампунь в мене сульфатний, добре очищає, тому силікони не накопичуються в волоссі, при митті вимиваються)
- Наносити після миття на вологе волосся, віджате рушничком. Розприділяється легко по волоссю. Важливо не переборщити, на моє довге волосся я беру кількість як ≈25копійок. Якщо переборщити, то волосся буде неприємне, плутатись і як сосульки висіти. Необхідну кількість краще підбирати індивідуально.
- Мені його вистачило на рік використання🙈 сама не розумію як так вийшло😅 мию я голову через 1-2 дні.
- Результат мені подобається. Це мʼяке розгладжене волосся, розчипчасте і блискуче.
Ось так виглядає волосся після маски і цього незмивного засобу✨
Волосся висушене на щітку) відколи я почала сушити його правильно витягуючи на щітку чи браш, то від утюжків відмовилась зовсім. Хоча раніше здавалось неможливим отримати такий результат без утюжка, бо моє волосся пористе і вʼюнке.
І стан звичайно завдяки цьому покращився, воно не так руйнується від високих температур.
p.s: маска теж чудова, напишу про неї🫶🏻
Коментарі (0)