Знайомство з Lancome Teint Idole Ultra Wear SPF 15 #315C
трохи вражень і свотчів
Всім привіт! Серед низки пробничків від сестри в мене виявився пробник стійкого тонального крему Lancome Teint Idole Ultra Wear SPF 15.
Текстура у крему ріденька проте дуже щільна - це мене здивувало. Колір №315С не скажу, що якийсь універсальний - якби я була більш смуглявою пані, тоді може взагалі було б ідеально. Однак, хоча я не вважаю свою шкіру світлою, це тональний мені не пасує.
Вже на свотчі на руці ви можете побачити який він щільний. Мені здається приховати якісь недоліку такому крему дуже і дуже просто. Проте мої розширені пори він не розглядив і це мене трошки засмучує. Є більш вдалі варіанти, які розрівнюють бодай візуально такий складний рельєф шкіри (якщо у вас є такі улюбленці пишіть у коментарях - буду вдячна).
А ще аромат спирту від тонального мене трошки напряг - вже й забула з корейським доглядом що це таке.
Вцілому на шкірі з повним мейком виглядає не настільки вже погано, на мій погляд. Але різниця із шиєю - це просто аут😏самі бачите.
Порадити саме цей варіант тонального не можу. Однак упевнена, що в бренду є достойні варіанти - пишіть про своїх улюбленців! ❤️
Коментарі (0)