Ось і мій час настав )
Сумки в пологовий 🤱🏼 Що я беру зi собою ?
Привіт дівчатка 👋🏻
Читала багато ваших постів на тему "що я беру зі собою в подорож" , на мене також дуже скоро чекає подорож , але трішки інша 🤪
Чесно кажучи , я передивилась 100500 відео на тему "сумки в пологовий" , і відповідно зробила якісь свої певні висновки , що саме туди потрібно, бо буду я там вперше 😁
Я не впевнена , що ВСЕ, що я буду брати зі собою мені там пригодиться, але я така людина , що краще візьму більше , аніж менше
В загальному в мене вийшло 3 сумки : найбільша в післяпологове відділення для мене, середня в родзал для мене і малюка, і найменша для нашої донечки в післяпологове відділення
Я вирішила почати з найменшої сумки для дитини
І ось , що я туди кладу
- Памперси Huggies extra care 1 маленька упаковка 22штуки + ще менша упаковка памперсів , де знаходиться всього 4 шт , яку мені дали в жіночій консультації, коли я виходила в декрет
- Ватні пафи дитячі, читала і чула відгуки , що дуже зручна річ , беру 1 упаковку
- Дитячі вушні палички з обмежувачем , не знаю чи знадобляться , але нехай буде 😅
- Судокрем під піднузник, також річ , яка може знадобитись , а може бути не потрібною , але краще взяти , місця багато він не займає
- Дитяче рідке мило для підмивання малюка , я закохалась в дизайн цієї упаковки , тому вибрала саме його, мило до речі без жодного аромату 👍🏻
- Пустушки 2 шт, Phillips Avent і Suavinex, я не проти пустушок, тому беру
- Бутилочка Phillips Avent , не питайте нащо взяла , сама не знаю, може пригодиться , в крайньому випадку ні 😂
- Термометр з гнучким наконечником
- Крем для тіла немовлят Mustella , також продукт , який під знаком ?
- Рушник дитячий , щоб повитирати дитинку після підмивання
- Плед дитячий
- Декілька пар носочків +2 пари махрових
- 5 шт. пеленок багаторазових (3 ситцевих і 2 байкових)
- 6 комплектів дитячого одягу + 3 шапочки
Маю надію , що хоч комусь цей пост приніс або в подальшому принесе хоча б мінімальну користь 🫶🏻
Коментарі (0)