Fayno Soap

Реально дієвий шамупнь або як повернути собі волося за пів року.

Привіт! Ми — український бренд доглядової косметики Fayno Soap, який почав створювати свої повноцінні продукти ще у 2022 році. Скоріше за все, ви про нас ще не чули, але ми робимо все для того, щоб про нас дізналося якомога більше людей. Ми прагнемо створювати дієву косметику, яка працює, а не створює лише видимість.

Сьогодні хочемо поділитися одним із відгуків, який залишила наша клієнтка на Make Up. Цитуємо:
"Користуюся цим шампунем вже майже пів року, і результат шокує! У мене було часткове облисіння через стрес, і роками я не могла відростити волосся — не допомагало нічого! Волосся просвічувалося, бо його майже не було! Від інших шампунів з голови йшла кров і була величезна кількість лупи. Подруга порадила цей шампунь, і з першого використання я побачила результат: майже не було лупи, і вже від цього я була щаслива. 🙏🏻 Згодом почали відростати нові волоски, і результат за такий короткий час вражає! Дякую за такий продукт ❤️ Додаю фото "до" використання і "після"."

Ми неймовірно щасливі отримувати ваші фото, результати та відгуки після користування нашими продуктами.

Наші шампуні — це окрема гордість. Вони створювалися технологами разом зі звичайними дівчатами, які тестували засоби й надсилали свої побажання. У першу чергу ми дивимося на продукт очима споживачів, адже ми самі є споживачами.

Радіємо, коли нашими шампунями користується все більше дівчат, чоловіків і сімей! Це того варте.

Також дуже важливо не плутати мило для волосся і твердий шампунь. Ми виготовляємо лише шампуні, які не пересушують волосся. У нашому асортименті є 4 види шампунів, і ми завжди допоможемо підібрати саме ваш ідеальний варіант.

З любов’ю, Fayno Soap ❤️

01 грудня, 2024
Fayno Soap
01 грудня, 2024