Winter Cherry на губах...
Святкове Lipp Combo разом з Maybelline та Lamel 🍒
Дівчата, просто не можу не поділитися своїм святковим настроєм! З першого дня грудня відчуваю себе, як дитина перед Новим роком.🎄 Хоча ялинка ще чекає на мене, але вже зараз створюю собі святковий образ. Сьогодні вирішила поекспериментувати з макіяжем і створила яскравий акцент на губах - вийшло справжнє "зимове вишневе" ліпкомбо! 🍒
🍒Для цього я використала олівець для губ від Lamel в відтінку 411 - це ідеальний насичений червоний колір. А для створення об'ємних губ додала трохи блиску від Maybelline в відтінку 004 "Red Flag". Щоб образ виглядав більш цікаво, я застосувала техніку омбре: контур губ промалювала олівцем, а середину заповнила блиском, розтушовуючи його від центру до країв.
🍒Цей макіяж не тільки піднімає настрій, але й додає впевненості. Чудово підійде для святкових заходів або просто для того, щоб відчути себе особливою. ✨
Щодо цього "пекучого" пламеру для губ, то хочу сказати, шо дійсно у складі є пе рець чилі, котрий викликає пікантні емоції, за рахунок чого і збільшує об'єм губ 🌶️ Проте це печіння зігріваюче і якщо ви полюбляєте яскраві враження, раджу спробувати!
Якщо ж пламери - не ваша історія, данне Lipp Combo 🍒 можна створити зі звичайним блиском від Maybelline Lifter Gloss, наприклад, у 002 відтінку під назвою Ice. Адже головну роль все ж таки зіграє олівець, а блиск вже додає соковитості і робить гладкий перехід 💋
Коментарі (0)