Царьова Анастасія

Ідеальний матуючий крем

Ідеальний матуючий крем
Ідеальний матуючий крем

Нарешті я його знайшла! Ідеально матуючий крем! :)

Історія моя з кремами дуже довга, складна та дороговартісна. Я ходила у магазини косметики і щоразу дивилась на різні цікаві кольорові баночки, гарні надписи та ''обіцянки'' про ідеально матову шкіру. Але ЖОДЕН з кремів, котрі я пробувала мені не підходили. А у моєму арсеналі були Vichy, La Roche, Avene і звісно мас-маркет(котрий після кількох днів викидала у сміття).

Всі креми, котрі я не пробувала і лінйки вже за 1 год давали жирний блиск і я була, як млинець.

У безнадії я пішла до косметолога і вона мені порадила SVR.

Великих надій я не покладала, скажу чесно. Замовила для початку гель для вмивання і тонік. Подразнень не викликали і це вже добре. А потім косметолог мені порадила ще й цей крем. Я замовила його і не думала, що він подіє.

Але це ЧУДО! Я користуюсь вже більше тижня і моя шкіра дійсно МАТОВА, звісно не цілий день, але матова. Я у шоці.

Крем має дуже легкий запах, не нав'язливий, досить легко його наносити та розподіляти по обличчю, від чого економний. А головне - дієвий.

Я навіть на нього можу нанести SPF 50 Babe, котрий мені давав надзвичайний блиск і він не жирнить! На 2 фото є наглядний приклад нанесення СПФ після крему. Ефект для мене дивовижний.

А основне - шкіра не стягнута, не підкреслює шелушіння, зволожує, не забиває пори і матує. Тому щира рекомендація тому, у кого шкіра, як у мене, жирна, з розширеними порами та з камедонами. :)

p.s. тепер я у пошуку ідеального CC крему або тонального. =D