Sofiia_Ts

Набір Tink Magic Time

Набір Tink Magic Time

Вітаю всіх з початком зими ❄️

Щоб якось собі та іншим піднімати новорічний настрій та проживати цей важкий період в радості та теплоті, запаслась святковими наборами. Натрапилась мені одна знахідка серед милих новорічних подарунків для кожного - набір від Tink з аромат апельсину та кориці 🍊

Через свій теплий пряний настрій я б такий подарунок подарувала як і подрузі, так і другу, тут кожен буде радий ✨

Набір складається з:

- Крем для рук Magic Time Tink 40 мл;

- Бальзам для губ Magic Time Tink 15 мл.

Пакування у вигляді прикраси на ялинку створює та дарує новорічний настрій, а дизайн з компонентами виглядає дуже стильно та привабливо.

Набір Tink Magic Time

Кремчик у формі тубуса, 40 мл, має захисну фольгу, можна не переживати від випадкового відкриття, кришечка щільно закривається.

Консистенція легка кремова, але поживна, вона поглинається при цьому швидко, і надає ефект м'якості та зволоження, шкіра зразу позбувається сухих ділянок.

І найцікавіше, аромат, він доволі унісексовий та солодкавий, можливо це через поєднання цитрусів та пряної кориці, але він настільки інтересний та приємний, що хочеться вдихати ще і ще 😍 Хлопець хоче в мене уже віджати цей набір 😂

Крем мене дуже зачепив не тільки через ефект зволоження, а і приємні пряні цитрусові нотки.

Він повторює дизайн крему, але при цьому має менший об'єм 15 мл, скошений аплікатор з невеличким отвором.

Консистенція щільна та вазелінова, але при нанесенні тане на губах і швидко розподіляється, тому є доволі економічним. І повністю прозорий.

Аромат повторюється, але тут він більш ніжний і не такий активний, не стоїть під носом, це навіть краще.

Ефект як від зволожувального бальзаму на основі силікону, гарно згладжує та зволожує губи, і при цьому буде добре захищати від вітру та морозу.

Такий подарунок - завжди вдалий для кожного, він презентабельний та має стильний і лаконічний дизайн, і при цьому надзвичайно бюджетний. І так як мій хлопець в мене його забрав, підійде справді кожному ❤️

02 грудня, 2024
Sofiia_Ts
02 грудня, 2024