Бальзам для губ Mixtura Lip Balm Citrus
Ефективний помічник в догляді за проблемною шкірою губ
У мене досить проблемна шкіра губ, бо схильна до сухості на протязі усього року. Особливо стан погіршується з настанням холодів. В цей період на губах з'являються корочки, тріщинки і постійно присутній дискомфорт у вигляді сухості і стягнення, тому потрібно періодично наносити бальзам.
Це було моє перше знайомство з українським брендом Mixtura. І воно розпочалось саме із цього бальзаму, який в свою чергу став для моїх губ справжнім рятівником.
Об'єм: 5.5 мл.
Бальзам створений на основі натуральних рослинних олій: каріте, какао, рицинової, мигдалевої та натурального бджолиного воску.
Засіб ручної роботи. Знаходиться в пластиковому звичному флаконі. Механізм викручування у вигляді колеса працює справно. Стік акуратно викручується і також без проблем повертається назад.
Стік жовтого кольору, твердий.
Аромат приємний, це ніби суміш цитрусових і рослинних ноток в обрамленні ванілі. Текстура бальзаму щільна, в міру масляниста.
Посторонніх домішок у вигляді якихось часточок/крупинок не містить.
Наноситься бальзам гарно. Від тепла шкіри одразу починає танути. Лягає прозорим шаром, не дає кольору.
Мені подобається як він виглядає на губах, залишаючи після себе спокійний вологий глянець. Це як раз те, що я люблю, щоб без надмірного блиску.
Фото ближче
Відчувається абсолютно комфортно, не надто жирним (як раз оптимально), липкості не створює.
По доглядовими властивостям бальзам просто супер! Він ефективно зволожує, живить, пом'якшує і розгладжує шкіру, миттєво забезпечуючи комфорт. Засіб прискорює регенерацію клітин і сприяє швидшому загоєнню і відновленню. Захищає від негативних зовнішніх факторів. При регулярному використанні рятує від утворення тріщин.
З цим бальзамом губи моментально набувають більш привабливого і естетичного вигляду, бо після нанесення одразу зникають корочки і лущення. Думаю фото ще краще розкажуть про ефект від цього бальзаму, бо мабуть ліпше один раз побачити, ніж почути.
Бальзамом від Mixtura я залишилася задоволеною. Це чудовий помічник, який забезпечує якісний догляд і тішить швидким результатом.
Коментарі (0)